Christian Tafdrup er med i tredje sæson af ‘Carmen Curlers’: Nu afslører han spændende detalje

Den danske skuespiller og instruktør står igen klar til at spille Poul, når optagelserne til tredje sæson starter af ‘Carmen Curlers’.

Den 46-årige skuespiller Christian Tafdrup har fra første sæson haft rollen som Poul Mosholt i Carmen Curlers.

Her spiller han rigmandssøn, der allerede fra barnsben er en rival til seriens hovedperson Axel Byvang (Morten Hee Andersen).

I anden sæson var Poul Mosholt på nervesanatorie for at bekæmpe sine indre dæmoner. Længe vidste datteren og resten af omverdenen dog ikke det, da den officielle forklaring var, at han var på forretningsrejse i USA.

Nu fortæller Christian Tafdrup, at han er med igen, når optagelserne til den nye sæson starter op. Og han deler spændende ord om sin karakter.

Stor overraskelse

Christian Tafdrup har gennem sin karriere arbejdet som både skuespiller og instruktør. Som skuespiller har han blandt andet medvirket i ‘Album’, ‘Lærkevej’ og ‘Tinkas Juleeventyr’.

Men udover selv at stå foran kameraet, så har han arbejdet på flere store produktioner på de skrå brædder samt arbejdet som instruktør.

Han har blandt andet instrueret ‘En frygtelig kvinde’.

Men til august skal han selv stå foran kameraet igen, når optagelserne til ‘Carmen Curlers’ starter op.

Når han bliver spurgt ind til, om han ved, hvad der sker med hans karakter, er svaret tydeligt.

– Ja, det ved jeg. Det er totalt hemmeligt, lyder det grindende fra Christian Tafdrup.

Selvom han ikke kan afsløre, hvad der konkret sker med karakteren, så kan han godt sige lidt. Han er tilfreds med det der sker.

– Det bliver en stor overraskelse, det skal I glæde jer til at se. Der sker hele tiden nye ting med Poul. Så det bliver skidesjovt.

Udover Christian Tafdrup har skuespillere som Morten Hee Andersen, Maria Rossing, Nicolai Jørgensen, Mille Lehfeldt, Kirsten Lehfeldt, Petrine Agger, Lars Ranthe, Signe Egholm Olsen og Rosalinde Mynster medvirket i de første sæsoner.

Hvad synes du om ‘Carmen Curlers’? Kom gerne med din menig i artiklens kommentarfelt på Facebook.

Exit mobile version