Danmark får ny dronning: Matador-stjerne skal sidde på tronen i musical

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Dronning Margrethe bliver portrætteret i ny musical, og det er Matador-stjerne Ulla Henningsen, som skal spille Danmarks dronning.

Den nye musical ‘Margrethe’ er på trapperne, og den skal give et blik ind i dronning Margrethes livshistorie og hendes 50 år på den danske trone.

Derfor får Danmark en ny dronning for en stund, når Matador-stjernen Ulla Henningsen vil være at se i rollen som dronning Margrethe. Det skriver B.T.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Fornem rolle

Musicalen ‘Margrethe’ er den første af sin art og følger dronning Margrethe gennem et liv med 50 år på bagen som Danmarks regent.

Her er det altså skuespiller Ulla Henningsen, også kendt som Iben fra ‘Matador’, som skal sidde på tronen og spille rollen som dronning Margrethe i den nye musical.

Det bliver ikke uden et gensyn med prins Henrik. Ulla Henningsen skal nemlig spille over for den erfarne skuespiller Peter Schrøder, som vil være at se i rollen som prins Henrik.

Flere i rollen

Ulla Henningsen er ikke den eneste, der skal kaste sig ud i rollen som dronning Margrethe.

Musicalen følger nemlig dronningen i fire forskellige aldre. Derfor er der også fire forskellige skuespillere, som har fået tildelt rollen som Danmarks dronning i musicalen.

Her er det sanger og skuespiller Xenia Lach-Nielsen, som vil være at se i rollen som den voksne dronning Margrethe. Imens det unge skuespiltalent Emilie Groth og en barneskuespiller osgå skal portrættere dronningen i musicalen.

Musicalen får premiere den 23. juni 2023 på Det Kongelige Teater.

Læs også: Efter drama i kongehuset: Nu afslører prins Joachim sin store TV-nyhed

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version