Deler skøn video: Mette Frederiksen synger duet med Kandis-Johnny

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det går ikke stille for sig, når statsminister Mette Frederiksen krydser klinger med dansktopstjernen Johnny Hansen, og i weekenden blev det til en skøn Kim Larsen-duet mellem de to.

Selv om det mest er på det politiske plan, at vi kender den 44-årige statsminister Mette Frederiksen, så har hun også et andet talent, hun ikke har delt med offentligheden.

Det viste politikeren, da hun i weekenden gæstede Svendborgsund Dansktopfestival på Fyn, hvor Kandis-Johnny også var med.

Det var ikke meningen, at hun skulle på scenen med dansktopstjernen, men det blev altså tilfældet, efter de havde øvet den kendte Kim Larsen-sang ‘Tarzan Mama Mia’ sammen.

Statsminister gik på scenen

På statsministerens Instagram-profil kan man se, hvordan de to forsøger at få stemmerne til at passe sammen, før de går på scenen.

– Fantastisk glæde og fest i Svendborg. Rørende at mærke den store kærlighed til dansktoppen, skriver Mette Frederiksen på Instagram.

Statsministeren viser senere, at hun er frisk på en udfordring, for her har hun taget mikrofonen i hånden og underholder publikum sammen med den erfarne entertainer.

– Folkefest og tekster, der betyder meget for mange mennesker. For mig en aften, der tog en uventet drejning. Tak til Kandis for en uforglemmelig aften, skriver hun i opslaget.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Festival er den største

Svendborgsund Dansktopfestival startede torsdag i sidste uge og er Danmarks største.

Lørdag var festivalens sidste dag, og her optrådte ud over Kandis-Johnny også Keld & Hilda.

Sejt gået af, Mette!

Hvad synes du om hendes sang? Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

Exit mobile version