Demonstrerede mod stutteriejer: Nu fortryder Niels Hausgaard

I forbindelse med en demonstration mod Viegård Stutteri ved Skals er komiker Niels Hausgaard nu ude at beklage sin rolle i sagen.

Det er måske ikke det, han er mest kendt for, men komiker Niels Hausgaard er faktisk en engageret hesteavler fra sin base i Vendsyssel.

I den forbindelse er han blevet involveret i en sag om en demonstration mod en stutteriejer fra Skals, hvor der mandag blev kørt kortegekørsel.

Stutteriejeren John Byrialsen er blevet anklaget for dyremishandling på sit stutteri ved Viborg, og det er langt fra første gang.

– Jeg forstår ikke, hvad der sker for dig, John. Hvis bare halvdelen af de historier, der vælter ud i pressen for tiden om dig og dit stutteri er sande, så er det helt uacceptabelt, har han Niels Hausgaard tidligere skrevet om sagen i et læserbrev.

Niels Hausgaard
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Niels Hausgaard beklager

Nu er komikeren dog ked af den måde, demonstrationerne har udviklet sig på, og derfor har han nu valgt at beklage offentligt.

– At vores demonstration blev blandet sammen med udefrakommende, der demonstrerer på en pinlig og og uværdig måde med afstumpet retorik og provokerende adfærd, tror jeg kom bag på mange, siger han ifølge ridehesten.com.

Der var tale om en demonstration til fods, hvor der var mødt rigtig mange mennesker op, og demonstranterne har siden ikke været tilfredse med det lokale politis ageren i sagen.

Navn er misbrugt

Niels Hausgaard føler nu, at hans navn er blevet misbrugt, og han præciserer, at han deltog i en demonstration anmeldt af fagfolk, der faktisk tæller stutteriejerens venner og kolleger.

Som branche finder komikeren det nemlig vigtigt, at de tager afstand for alt det, som den pågældende stutteriejer bliver beskyldt for.

Niels Hausgaard betegner hestebranchen som sårbar og understreger, at der skal være “ren røv at trutte i”, og han mener ikke, at de andre demonstrerendes optræden hører nogen steder hjemme.

Sikke en sag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version