Dennis Knudsen har nydt sommeren med sine børn: Her er hans skønne ord om ferien

Dennis Knudsen

Foto: Privat

Frisør Dennis Knudsen har nydt sin sommer med børnene, hvor den har stået på flere skønne ferier

Der er ingen tvivl om, at frisør Dennis Knudsen nyder livet som far til tre børn, som han i den grad har nydt den forgangne sommer med.

Den har nemlig stået på flere rejser med de skønne små, men Dennis Knudsen og familien er nu vel hjemme igen, og han deltog i sidste uge i premieren på ‘Saturday Night Fever’.

Nu kan han se frem til efterår, hvor der igen skal arbejdes men selvfølgelig også sniges flere rejser ind, da Dennis Knudsen elsker varmen og gerne vil udnytte muligheden for at rejse.

Se opslaget herunder eller klik her.

Ferie var god

Lige nu udnytter frisøren nemlig muligheden for at rejse, mens børnene er små og endnu ikke går i skole, så de er mere fleksible.

– Sommeren har været helt fantastisk. Vi har først været 14 dage i sommerhus med masser af legeland og masser af hygge med børnene, og så har vi næsten lige været tre uger i Thailand, fortæller Dennis Knudsen begejstret.

Denne ferie endte dog med at blive ret omdiskuteret efterfølgende, da Dennis Knudsen blev anklaget for at bidrage til dyremishandling.

Billeder blev slettet

Hans børn fik nemlig lov til både at bade med og vaske elefanter, og efterfølgende var hele familien en ridetur ud på en hest, der ikke så ud til at have det godt.

Derfor måtte Dennis Knudsen efterfølgende slette nogle billeder fra sin Instagramprofil, fordi kritikken haglede ned over ham.

I hverdagen er frisøren til gengæld en smule mere handicappet, for lige nu mangler han sit kørekort, som han først kan generhverve til næste år.

Ar skal fjernes

Retssagen, hvor Dennis Knudsen er i søgelyset for at have kørt for stærkt, er nemlig udskudt et halvt år, og derfor må han benytte sig af offentligt transport så længe.

Frisøren fik desuden foretaget en ansigtsløftning tilbage i foråret, og i dag har han et ar i panden efter indgrebet.

– Den får jeg laser på, så bliver det rigtig godt, men det andet er helet fuldstændigt godt. Det har været piece of cake. Det har det altså vitterligt. Det er ikke sidste gang, jeg kommer til at gøre det, siger han ærligt.

Frisøren understreger også, at han varmt vil anbefale at få lavet en ansigtsløftning, hvis det er det, man går og drømmer om.

Hvor lyder det bare som en fantastisk sommer, Dennis Knudsen har haft!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version