Dennis Knudsen mistede bilen efter drama på Aarhus Havn : Nu afslører han sine planer

Frisøren Dennis Knudsen har måtte undvære bil og kørekort den seneste tid, men nu afslører han, at han forhåbentligt snart får en chance til.

Sidste sommer endte en ellers skøn sommerferie ganske fatalt for frisøren Dennis Knudsen og hans lille familie bestående af børnene Noah, Lucas og Aura.

Her endte han nemlig i et særdeles dramatisk optrin på Aarhus Havn, hvor han endte med at få frataget kørekort samt bil og endte med en betinget dom for vanvidskørsel.

Derfor må Dennis Knudsen i dag tage cyklen, når han skal aflevere sine børn og derudover taget toget, men nu er der heldigvis godt nyt i sagen.

– Jeg kan forsøge at tage et nyt kørekort i maj eller juni måned. Ellers er alt foregået på cyklen, og det har haft en økonomisk konsekvens for mig, siger Dennis Knudsen ærligt til Newsner Danmark.

Bil skal være god

Frisøren understreger også, at han mener, at politiet er strenge med hensyn til at inddrage biler for forseelser, og at han nærmest hører om det dagligt.

Nu vil han prøve at finde en ordentlig bil, så der er fokus på børnenes sikkerhed, når han kører, og ellers har det været heldigt for ham, at stationen ligger seks kilometer fra hans hjem.

– Det fylder ikke så meget i hverdagen, men jeg har ondt af børnene, fordi vi må undvære bilen. Det gør også, at vi ikke besøger farmor i Mørkhøj så tit, siger Dennis Knudsen ærligt om sin 86-årige mor, der har det “supergodt” trods sine høje alder.

Dennis Knudsen
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Liv er godt

Men ellers har frisøren ikke så meget at klage over, og Dennis Knudsen understreger, at han har et godt liv, og at alle i familien har det godt.

Der er mange, der spørger ham, om det er hårdt at være far, men Dennis Knudsen mener faktisk, at han havde et hårdere liv, før han fik børn.

– Fordi der havde jeg virkelig travlt med at være i private sammenhænge, gå til fester og premiere og være fuld hele tiden. Jeg har ikke rørt alkohol i fem år, siger Dennis Knudsen.

Mor har det godt

Frisøren fortæller også, at hans bror Dion Knudsen har det “supergodt” og er tilbage på arbejdsmarkedet, efter han har kæmpet med misbrug.

Frisøren selv nyder at være blevet far i en sen alder, hvor han jo ellers ville kunne se frem til en tilværelse som morfar.

Vi krydser fingre for Dennis Knudsens køreprøve!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!