Dennis Knudsen mistede sit kørekort efter vanvidskørsel: Nu drømmer han allerede om en ny bil

Kendis-frisøren Dennis Knudsen blev kort før jul idømt en betinget dom for vanvidskørsel, og nu drømmer han om at få råd til en ny bil.

Efter mange måneders ventetid fik Dennis Knudsen kort før jul endelig en afgørelse på den sag, han havde haft hængende over hovedet, siden han i sommer gik amok på Aarhus Havn.

Her blev han nemlig ved Retten i Aarhus idømt en betinget dom på 40 dages fængsel, såfremt han igen skulle begå kriminalitet indenfor de næste to år.

Dennis Knudsen er stadig ærgerlig over sagen, og han mener stadig, at der den dag i juli blot skulle være trykket på en knap, så optrinnet kunne være undgået.

Dennis Knudsen
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Sagen var dyr

Sagen har dog kostet dyrt for den ellers velhavende frisør, for han skal betale sagens omkostninger, har fået frataget kørekortet, mens han Audi er blevet konfiskeret.

Til trods for, at sagen har kostet i alt har kostet ham dyrt, så drømmer frisøren stadig om en ny bil – det er faktisk hans nytårsfortsæt.

Det kan nemlig godt være lidt vanskeligt at få en hverdag som alenefar til tre børn til at fungere, når han ikke er kørende.

– Det er rigtigt ærgerligt. Det koster mig omkring 600.000 kroner for bil og sagsomkostninger. Jeg må spinke og spare de steder, jeg kan, siger han til Se og Hør.

Heldigvis har Dennis Knudsen travlt i sin salon i Korsør, hvor der er mange kunder, så han er fortrøstningsfuld omkring, at pengene nok skal komme på kontoen igen.

Vi krydser fingre for, at Dennis Knudsen bliver kørende igen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!