Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen reagerer på ny dom: Det er mest synd for mine børn

Kendisfrisøren sætter nu nogle ord på den dom, han modtog onsdag.

I sidste uge lød meldingen, at Dennis Knudsen skulle stå skoleret i Retten i Næstved endnu en gang.

Årsagen skulle findes i en hastighedsforseelse, som hændte tilbage i 2022, hvor kendisfrisøren havde overset, at landevejen blev til en byzone, og dermed blev han snuppet i at køre 70 km/t i zonen, hvor du må køre 50 km/t.

Onsdag kom det så frem, at Dennis var blevet dømt, og det betød altså, at han fik frataget sit kørekort i yderligere seks måneder.

Nu har han så valgt at kommentere på den nye dom, skriver B.T.

Det var lige begyndt at lysne for Dennis.

Sidste år blev han fanget i et kæmpe stormvejr, som de fleste nok allerede er klar over.

En sommerferie fik en ubehagelig afslutning, da en presset Dennis fik en nedsmeltning ved færgen, og i sidste ende måtte politiet tilkaldes.

Dennis endte med at blive sigtet og i retten i december blev det til en dom for vanvidskørsel, hvor han mistede både sit kørekort, sin bil, blev idømt 40 dages betinget fængsel samt en bøde på 2000 kroner.

Siden da har han forsøgt at se fremad, og tiden efter har da også været fyldt med stor glæde.

Dennis har haft delt en masse dejlige billeder med sine børn, og så har han også jublet også et ansigtsløft, som han har været meget tilfreds med.

I forhold til at vende tilbage til de danske landeveje har han også fortalt, at han har sparet op til en bil, og så har han også været parat til at generhverve sit kørekort.

Det blev der dog sat en stopper for onsdag.

Artiklen fortsætter under billedet…

Dennis
Dennis Knudsen. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Synd for børnene

I Retten i Næstved blev Dennis Knudsen dømt for at have kørt 70 km/t i en byzone, og det betyder altså, at kendisfrisøren må vendte seks måneder med at generhverve kørekortet.

I et interview med B.T. sætter han nu ord på dommen.

Til B.T. fortæller Dennis, at han er blevet klogere siden han modtog sine to klip for at tale i mobil, imens han kørte bil, og så er han selvfølgelig stadig ærgerlig over episoden med Molslinjen.

I forhold til at miste kørekortet igen så har Dennis bestemt ikke ondt af sig selv. I stedet peger han på, at det er mest synd for børnene.

– Dem, der er mest synd for, det er sgu mine børn. De er blevet frarøvet den lethed, de har været vant til, udtaler han til mediet, for som han selv siger, så er det “skide irriterende” at være småbørnsfamilie uden en bil.

Heldigvis fortæller Dennis også, at han har nogle søde naboer og venner, der har kunnet køre dem. Nu skal han så bare lige fortælle dem, at han nok får brug for hjælp i yderligere seks måneder.

Vi håber, at du finder en god løsning for din familie, Dennis.

Hvad tænker du om sagen? Skriv i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen, så flere kan skrive.