Dennis Knudsen sælger sit livsværk: ‘Det bliver for meget’

Frisør Dennis Knudsen bliver snart far til fire børn, og derfor har han besluttet at sælge sin salon i København for at hellige sig livet i Korsør.

Der er snart tvillinge-piger på vej for den 59-årige frisør Dennis Knudsen, og dermed er det også slut med hans aktiviteter i København.

Sidste år slog han sig nemlig ned i Korsør, og her skal han også fortsætte sine aktiviteter fra, så han sparer transporten til og fra København.

– Jeg har solgt salonen fra 1. oktober, fordi det bliver for meget med både den og fire børn. Uden den kommer der mere ro på, siger han til Se og hør.

Frisør har købt ny salon

Nu bliver den populære frisørs fokus på børnene og på at være stylist på filmproduktioner.

At klippe hår og have kontakt med kunder er dog også stadig en passion for Dennis Knudsen, og derfor er der også opkøbt en salon i centrum af Korsør.

Det er dog en noget andet størrelse end den 400 kvadratmeter store salon i Indre By, for den nye salon har kun seks stole.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Ny rugemor er i spil

Der er ikke længe til, at rugemoren nedkommer med Dennis Knudsens tvillinge-piger, og som de andre to gange vil han selv hente børnene i USA.

Dennis Knudsen er i forvejen far til treårige Lucas og etårige Noah, men denne gang har han benyttet sig af en ny rugemor.

Hans to sønner er født ved kejsersnit, men en scanning vil snart vise, om det også bliver tilfældet med tvillingerne.

Respekt for beslutningen!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!