Dennis Knudsen vil udgive bog om sit liv: Vil dele nye detaljer om Molslinjen-skandale

Kendis-frisøren Dennis Knudsen har været en del igennem over årene, og nu vil han udgive en ny bog om op- og nedturene og ikke mindst miséren på med Molslinjen.

Det har været en dyr affære både personligt og økonomisk for Dennis Knudsen, at han sidste sommer mistede besindelsen, da han blev nægtet adgang på Molslinjen.

Siden kom der er et retsligt efterspil, hvor Dennis Knudsen blev dømt for fareforvoldelse og vanvidskørsel, og han er lige nu frakendt kørekortet.

Men det er langt fra det eneste, som den kendte frisør har måtte slås med igennem sit liv, for han har også været alkoholiker og kæmpet med både angst samt depression.

Videoovervågning mangler

Alt sammen kommer nu til at danne rammen om en ny bog med titlen “Jeg er bomstærk” med reference til det famøse optrin med Molslinjen.

Desværre er der 15 sekunder i optrinnet, der endte med, at han blev dømt for vold, og de er ikke tilgængelige via videoovervågning.

– Derfor laver jeg også en tegneserie i bogen, hvor de 15 sekunder er med, som jeg så det den dag. Det er min egen rekonstruktion, siger Dennis Knudsen til Se og Hør.

Millioner er mistet

Siden har Dennis Knudsen både mistet sin bil og måtte betale en dyr advokatregning, og samtidig har sagen også haft en stor indflydelse på hans forretning.

Kendis-frisøren har nemlig mistet millioner, selv om han lige havde tegnet kontrakt med en ny samarbejdspartner, da sagen udspillede sig sidste juli.

Da samarbejdspartneren ikke var klar over, om Dennis Knudsen ville få en fængselsstraf, da han var tiltalt for vold af ekstrem farlig karakter, ville de ikke forsætte samarbejdet.

Dennis Knudsen
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Kørekort udskydes

Det var ellers meningen, at Dennis Knudsen skulle lave brugskunst, håndklæder, toiletartikler, føntørrer, barbermaskine og duftserie til et stort firma i sit eget navn.

Egentlig troede frisøren, at han kunne generhverve sit kørekort efter episoden den 23. august, men en gammel overtrædelse har betydet, at han må vente yderligere et halvt år.

– Men jeg har allerede sparet op til en ny bil, har Dennis Knudsen sagt til B.T.

Naboer hjælper

Han havde ellers virkelig glædet sig til at skulle have en ny bil og ud at køre igen, men han har heldigvis søde naboer, der hjælper ham.

Selv cykler Dennis Knudsen dagligt med sine børn, og ellers benytter han sig af taxa eller tog, og så rejser familien mere ud end de plejer på grund af den manglende mobilitet.

Vi ønsker Dennis Knudsen rigtig god skrivelyst med bogen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!