Ditte Julie smittet med corona: “Det gør mig virkelig ked af det”

Kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen fotograferet omkring Kastellet i København, torsdag den 4. februar 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Den tidligere Den store bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen er blevet ramt af corona, Men det er ikke på egne vegne, at hun er mest ked af det.

Da Ditte Julie Jensen i 2015 deltog i “Den store bagedyst” var hun et stort smil, men smilene har lidt sværere ved at komme frem lige nu. Hun er nemlig blevet ramt af corona.

Men det er ikke kun Ditte Julie Jensen, der er blevet ramt. Hendes to børn, 8-årige Karla og 5-årig Albert, er også blevet ramt.

Det afslører bagedronningen på sin Instagram-profil.

– Conora din bitch du fik krammet på os. Vi er blevet ramt af corona herhjemme. Det gør mig virkelig ked af det – selvfølgelig mest på børnenes vegne, skriver Ditte Julie Jensen i opslaget.

Selvom kogebogsforfatteren har forsøgt at være forsigtig, er blevet vaccineret og hyppigt er blevet testet, så har sygdommen ramt familien.

– Det er (som for alle andre) enormt ubelejligt ikke at kunne passe sit arbejde, især som selvstændig, skriver hun og fortsætter.

– Men lige nu er det vigtigste at vi passer på hinanden, krammer på hinanden og bliver hurtigt raske igen.

Klar plan til at blive frisk

Hun har lagt en slagplan for at få børnene og hende selv hurtigt på fode igen.

– Vi ser ekstra mange julefilm, og har lavet stuen om til vores soveværelse med madrasser over alt Vi må få det bedste ud af det, skriver hun.

Exit mobile version