Dot Wessman får snart debut i ‘Vild med dans’: Nu sætter hun ord på sin begejstring

Bakkesangerinden Dot Wessman er klar til at få debut i ‘Vild med dans’ på fredag, og nu sætter hun ord på, hvad hun glæder sig til.

Der er ikke længe til, at danskerne igen kan glæde sig til at opleve ‘Vild med dans’, når starten går fredag aften med et væld af kendte ansigter på gulvet.

Heriblandt er bakkesangerinden Dot Wessman, der har sagt ja til den store udfordring, det er at deltage i dansekonkurrencen.

Hun har allerede travlt i øvelokalet med dansepartneren Nikolaj Lund for at blive klar til den store åbning af sæsonen.

– Jeg er så vild med dans, og min dansepartner Nikolaj er fuldstændigt fantastisk. Det er SÅ sjovt. Det er virkelig, virkelig sjovt, så nu må vi se, hvor langt vi kommer, siger Dot Wessman til Newsner Danmark.

Glæden er stor

Hvorfor har du valgt at sige ja?

– Fordi jeg synes, det var en god udfordring, og jeg er sikker på, jeg kan lære en hel masse. Både at danse men også hvordan man producerer sådan et stort fantastisk show, siger Dot Wessman.

Er hele efteråret sat af til det her?

– Ja, det er det, men det kommer an på, hvornår jeg ryger ud. Men jeg håber da, jeg når langt, siger Dot Wessman.

Morten overtalte Dot

Kæresten Morten Messerschmidt fortæller samtidig, at parret godt kan finde på at sætte Barry White på, når de er færdige med at spise middag, og så er de ellers klar til dans.

Faktisk var det også ham, der i sidste ende endte med at overtale Dot Wessman til at sige ja til at medvirke i ‘Vild med dans’.

Hun har i mange år været vant til at være selvstændig på Bakken, og derfor kunne hun godt se i ånden, at det ville være svært for hende at slippe kontrollen og lade andre styre.

– Hvis man siger ja til det, går man all-in. Med respekt for produktionen, din dansepartner og hele det hold, der er omkring. Jeg har fået pladser til min ene datter, Johanne og Morten hver eneste fredag, har Dot Wessman tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Dot Wesmann
Foto: Lars E Andreasen/TV 2

Morten glæder sig

Det var da også Morten Messerschmidt, der i sin tid afslørede, at hans kæreste skulle medvirke i det populære danseprogram.

– Indrømmet – der er ikke mange sæsoner af ‘Vild med dans’, jeg har fulgt. Men til efteråret bliver det anderledes. Der er ikke meget, jeg glæder mig så meget til som at se Dot på dansegulvet, skrev han på Facebook.

Se opslaget herunder eller klik her.

Selv om Dot har været vant til at danse rundt på scenen på Bakkens Hvile, så understreger hun, at det er noget helt andet med den pardans, der nu venter.

Vi ønsker Dot Wessman held og lykke med dansen på fredag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!