Dronning Margrethe nervøs for nyt projekt: Får ingen indflydelse

Foto: Britta Pedersen/AFP/Ritzau Scanpix

Dronning Margrethe har siddet som Danmarks regent i 50 år, men hun får ingen indflydelse i ny musical om hendes egen livshistorie.

En ny musical om dronning Margrethe får premiere næste sommer. Den følger dronningens liv som regent i Danmark gennem 50 år, men selv har hun ingen indflydelse på, hvordan historien bliver portrætteret.

Det er derfor en nervøs dronning Margrethe, som ikke har en finger med i spillet i den nye musical ‘Margrethe’. Det skriver BILLED-BLADET.

Foto: Britta Pedersen/AFP/Ritzau Scanpix

Aktiv bag kulisserne

Selv om det er dronning Margrethes egen livshistorie, som bliver portrætteret, har hun ingen indflydelse på musicalen.

Men hun har altså tidligere været en aktiv del af flere forestillinger bag kulisserne både med hensyn til at skabe, lavet dekorationer og kostumer.

Ifølge BILLED-BLADET har dronningen skabt scenografi til H.C. Andersen forestillingen ‘Kærlighed i Skarnkassen’, og senere ‘Tommelise’, ‘Fyrtøjet’, ‘Svinedrengen’ og flere.

Nervøs dronning Margrethe

Ifølge skuespilleren Mads M. Nielsen har dronning Margrethe ikke selv været en del af processen i den nye musical.

–  Hun ved, vi laver musicalen og er nervøs for, hvordan den bliver, men håber det bedste, fortæller Mads M. Nielsen til BILLED-BLADET.

Det er Mads M. Nielsen som ifølge BILLED-BLADET instruerer musicalen ‘Margrethe’, som får premiere den 23. juni 2023 på Det Kongelige Teater.

Læs også: Danmark får ny dronning: Matador-stjerne skal sidde på tronen i musical

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version