Lasse Rimmer sætter huset til salg: ‘Kærligheden skal testes med intenst malerarbejde”

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer ankommer til gallapremiere p filmen "VildmÊnd", i Imperial i K¯benhavn onsdag den 2. januar 2022. Nordisk Film besluttede i oktober at udskyde filmen, da den kom for tÊt p virkelighedens tragedie i Norge i oktober, hvor fem mennesker blev drÊbt ved et angreb i Kongsberg, da en 37-Ârige mand gik til angreb med bue og pil og et stikvÂben.. (Foto: ”lafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix)

Komikeren og tv-værten Lasse Rimmer har valgt at sætte sit hus til salg efter 16 år. Det afslører kæresten på Instagram.

I 16 år har Lasse Rimmer ejet et hus i Karslunde, men nu skal der ske noget nyt. Derfor har han efter længere tids overvejelser valgt at sætte huset til salg. Det fortæller hans kæreste Line Hoffmeyer på Instagram.

Hun har i seks år boet sammen med Lasse Rimmer i huset, som han nu har besluttet sig for at sælge. Parret, som blev skilt, men efterfølgende fandt sammen igen, har boet der sammen med Lasse Rimmers to døtre, og at pigernes barndomshjem skal sælges er en lidt speciel følelse for parret.

– Det bliver sgu sært, at det hus, pigerne er vokset op i nok ikke er vores meget længere, skriver Line Hoffmeyer på Instagram.

Ikke boet der længe

At huset skal sættes til salg kommer efter nøje overvejelser. Planen er, at huset skal sættes til salg inden månedens udgang. Men først skal parret lige have gang i lidt forbedringer i huset. De har ikke boet i huset siden august, da de annoncerede, at de skulle skilles. Der fandt de hver deres lejlighed i København.

Derfor skal der males og slibes trægulve, så huset er frisk og klar til at blive solgt.

– Malertøjet er fundet frem og kørt til forstaden, kærligheden skal testes med intenst malerarbejde og så ejer vi forhåbentligt ikke fast ejendom særligt meget længere, skriver Line Hoffmeyer.

Held og lykke med hussalget! Nu hjælpes vi ad med at ønske dem alt det bedste fremover.

Exit mobile version