Efter chikane og sygemelding: Nu har Onkel Reje scoret særligt job

Mads Geertsen

I maj blev skuespilleren bage den populære Onkel Reje-figur nødt til at sygemelde sig, efter han havde været udsat for en bølge af chikane og trusler på nettet.

Men nu er der en god nyhed fra Onkel Reje.

Tilbage i maj kom det frem, at Mads Geertsen, der er kendt for at stå bag figuren Onkel Reje, blev nødt til at sygemelde sig.

Han havde været udsat for en hetz på internette, hvor han på sociale medier var blevet truet og chikaneret.

Selvom hverken han selv eller DR i første omgang nævnte, hvad det handlede om, og kanalen kaldte det “forvrøvlede og grundløse beskyldninger”. Siden er det kommet frem, at ord som “satanist” og “pædofil” er blevet sendt afsted mod Mads Geertsen.

Da sagen rullede strømmede det ind med støtte fra danskerne til Mads Geertsen/Onkel Reje. Her var det klart, at flertallet var forarget over, hvordan visse mennesker kan finde på at opføre sig.

Efter at have fået talt med en psykolog under sin sygemelding og generelt passet på sig selv, kunne Mads Geertesen og Onkel Reje vende tilbage til arbejdet.

Og nu er der godt nyt for fans af Onkel Reje. Han har nemlig fået et nyt job – og det er i den grad et særligt et.

Vært på MGP

Det er DR selv, som afslører nyheden i en pressemeddelelse.

– Kære Danmark, jeg har en Danmarks, nej, verdensnyhed til jer. Jeg skal nemlig være vært i MGP 2024. Yeah, råber Onkel Reje stolt i videoen, mens han knytter hånden for at vise en sejr.

– Endelig skete det alt det vi har gået og ventet på sammen. Ej, mit hjerte eksploderer lige nu, lyder det fra figuren.

Han får dog ikke lov til at tage scenen for sig selv, når MGP bliver sendt den 24. februar 2024. Her er dans, musik og festligt samvær i fokus.

Onkel Reje bliver vært på MGP-showet sammen med Jonas Madsen. Det er anden gang, at sidstnævnte står i spidsen for det musikalske show.

Der vil være otte finalister med i showet.

Du kan se MGP lørdag den 24. februar klokken 19:00 på DR1 og DRTV.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Mads Geertsen tillykke med det nye job og alt det bedste fremover.

Exit mobile version