Efter den royale fødsel: Her er Harrys smukke gestus til William

I disse dage dage kan prins William nyde sin nye titel som far til tre, efter han mandag blev far til en lille ny prins. Men glæden stopper ikke der. For prins Harry har netop overrasket sin bror med en rørende gestus.

For fans af det britiske kongehus er foråret 2018 et år udover det sædvanlige. Ikke nok med at prins William og hertuginde Kate mandag blev forældre til deres tredje barn, så kan englænderne og resten af verden se frem mod et royalt bryllup, når prins Harry den 19. maj gifter sig med skuespillerinden Meghan Markle.

Og lige netop brylluppet er grunden til, at prins Williams smil i dag er ekstra stort. For mens han kan glæde sig over en veloverstået fødsel af sit tredje barn i mandags, har hans bror givet ham den ultimative bevis på, at kærligheden mellem de to brødre er stor.

Da prins William den 29. april 2011 giftede sig med Kate Middleton i Westminister Abbey i London, havde han bedt sin lillebror om at være forlover på den store dag. Og nu hvor prins Harry står overfor sin store dag, har han ikke haft svært ved at finde sin forlover. For naturligvis har han spurgt William om at være forlover på dagen, hvor han får papir på sit livs kærlighed.

Det oplyser det engelske hof i dag.

Og for prins William har der ingen tvivl været: han har selvfølgelig sagt ja til broderens rørende spørgsmål.

Dermed kommer han til at gengælde tjenesten, da prins Harry stillede op på Williams store dag.

Hoffet oplyser desuden, at prins William er meget æret over at blive spurgt, og ser frem til støtte sin bror på den store dag.

Hvor er det en fantastisk nyhed! Diana ville have været stolt over sine to herlige sønner. Del videre for at ønske prins Harry tillykke.