Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Efter dødsfald i familien: Her er Rufus Giffords stærke ord

Den tidligere ambassadør i Danmark har lige mistet sin elskede hund, men midt i sorgen kommer han nu med en ny udmelding.

Den tidligere ambassadør i Danmark blev den 18. august ramt af en stor sorg. Hans elskede hund Argos gik bort og han og partneren var sønderknuste over dødsfaldet.

Da parret flyttede sammen var Argos noget af det første, som de anskaffede sig sammen. Og den kære hund har fulgt med dem, hvor end deres eventyr har bragt dem, hvad end det har været rundt i USA eller et ophold i Danmark.

Rufus Gifford har dog ikke tid til at lade sorgen tage al pladsen. Lige nu er den amerikanske valgkamp i fuld gang og i disse dage holder demokraterne konvent i Chicago forud for præsidentvalget den 5. november.

Her skal Kamela Harris formelt vælges som demokraternes præsidentkandidat, og Rufus Gifford er en vigtig medarbejder for Kamela Harris.

Men midt i både travlhed og sorg, er der også tid til at finde et lysglimt.

Nye ord midt i sorgen

For selvom Argos død har ramt Rufus Gifford og manden Stephen DeVincent, så går livet videre og en god dag har ramt parret.

Tidligere i august kunne Rufus Gifford sin 50 års fødselsdag, og nu er det ægtemanden, der fylder år.

I den forbindelse har Rufus Gifford med ude med en sød hyldest til manden – og her kommer han ind på, at det er en hård tid for parret.

– Kære Stephen, jeg ved, det er svært at fejre dig i denne enormt triste uge, hvor vi måtte sige farvel til vores elskede dreng, men du bliver nødt til at bære over med mig her. Min kærlighed til dig har aldrig været stærkere, min respekt for dig har aldrig været større, og jeg er bare så evigt taknemmelig for at have dig ved min side, skriver Rufus Gifford i opslaget og omtaler sin mand som “den mest vidunderlige mand, jeg nogensinde har kendt”.

Rufus Gifford og Stephen DeVincent blev gift i 2015. Udover nu afdøde Argos har de også hunden Svend sammen.

Du kan se Rufus Giffords opslag herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Stephen tillykke med dagen og parret alt det bedste fremover.