Efter farens død: Her er Silas Holst’s rørende tak for støtten

Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Danseren deler nu en sød tak for den støtte, han har modtaget.

Det var ellers en skøn start på det nye år, Silas Holst havde. Han var netop begyndt på sit nye projekt ‘The Boyband Tour’, som han glædeligt fortalte, havde modtaget en masse ros. Han havde sågar også lige fejret sønnen Bobs fødselsdag.

Men lykken blev hurtigt udskiftet med sorg, da danseren forleden kunne fortælle, at han havde sagt farvel til sin far Benny, der var gået bort til alzheimers.

– Flyv godt og flyv flot, far. Solen står klart på himlen til en smuk tur over Køge Bugt, skrev han blandt andet til et opslag, hvor der også var et billede af Benny.

Artiklen fortsætter under billedet…

Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Havde lige fejret sønnen

Det væltede selvfølgelig ind med kærlighed og kondolencer til Silas, hvilket han nu svarer på.

– Tusind tak for alle de søde ord, der er fløjet min og min families vej de sidste par dage i forbindelse med vores fars død, indleder Silas sit opslag.

Efterfølgende fortæller Silas, hvordan han hurtigt skulle omstille sig til dødsfaldet. Han havde nemlig lige fejret sønnen Bobs fødselsdag.

– Livet er en finurlig størrelse. Lørdag holdt vi fødselsdag og fejrede livet, da Bob blev 6 år og mandag mødtes vi igen på plejehjemmet og tog afsked med min far. Men sådan er livet. `Én stor rutschebane på godt og ondt, skriver Silas.

Slutteligt takker Silas endnu en gang for støtten og skriver, at han finder ro i, at faren nu har fået fred.

– Livet har ikke kun været nemt for ham, men nu er han forhåbentligt et sted, der er nemmere. Og det kan man finde trøst i. Tusind tak for jeres tanker, blomster og hilsner. Deri er der også trøst, skriver Silas og afrunder sit opslag med et citat fra ‘Sommer i Tyrol’.

– Livet er nu engang så

Alle vi det lære må

Det vi ønsker mest sjældent sker

Fik vi alt fra første færd

Uden kampe og besvær

Ønskede vi os blot endnu mer’, deler han.

Du kan se Silas’ opslag herunder, eller hvis du trykker HER.

Lad os sende endnu en fin tanke til Silas i kommentarsporet.

Exit mobile version