Efter fire år i udlandet: Susan Astani og Christian Kjær er flyttet til Danmark

Efter fire år i Schweiz har ægteparret Susan Astani og Christian nu valgt at flytte hjem til Danmark på deres jagtejendom syd for Silkeborg.

Det var med en såret sjæl, at rigmanden Christian Kjær tilbage i 2019 vendte Danmark ryggen sammen med hustruen Susan Astani og deres søn Alexander.

Årsagen var, at han var blevet kendt skyldig i et påkørt en person i forbindelse med et cykelløb, hvor han blev idømt 30 dages betinget fængsel.

Desuden fik rigmanden en bøde på 10.000 kroner og frakendt retten til kørekort i et år, men nu er stemningen vendt, og familien er igen tilbage i Danmark.

Savn var stort

Den 20. oktober er de ifølge Folkeregistret flyttet ind på deres jagtejendom i Skærbæk Plantage syd for Silkeborg ifølge Her & Nu, der dog ikke har kunnet få en kommentar fra ægteparret.

Susan Astani har dog tidligere fortalt, at 80-årige Christian Kjær, der er ramt af Parkinsons, igennem længere tid har savnet sit hjemland.

Ægteparret ejer da også en ejendom på Venø samt Sophienborg Slot ved Middelfart, der lige nu er til salg for 29 millioner kroner.

Susan Astani Christian Kjaer
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Barndomshjem elsket

Christian Kjær købte ellers sidste år en alpehytte i Schweiz skråt overfor den bolig, ægteparret har boet i i deres tid i landet og begyndt renovering af den.

– Ja, vi har to huse ved siden af hinanden på grund af manglende plads. Christian elsker sit barndomshjem i Schweiz og ønsker ikke at sælge huset, har Susan Astani tidligere udtalt til Her & Nu.

Velkommen tilbage til Christian Kjær!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!