Efter Kirsten Lehfeldt blev ramt af stress to gange: ‘Nu passer jeg på’

Pressemøde på "Madklubben" Kirsten Lehfeldt

Den populære skuespiller Kirsten Lehfeldt har gennem sine lange karriere optrådt på både film, i serier og på de skrå brædder. Desværre er hun to gange blevet ramt af stress, men nu er hun et godt sted i sit liv.

Den 69-årige skuespiller Kirsten Lehfeldt kan fra den 4. april opleves i den nye sæson af serien “Minkavlerne” på TV 2 Zulu.

Hun har gennem sin karriere haft gang i mange ting, men arbejdspresset har også to gange resulteret i stress.

Hun blev senest nødt til at sygemelde sig på grund af stress i 2018, hvor hun ifølge Femina skulle spille med i Landsteatrets komedie “Inden jeg fylder 67” sammen med sin mand Stig Hoffmeyer. Her gik hun i stå på scenen, og en gang hvor det var ekstra slemt, måtte hun på hospitalet og blive undersøgt. Det var stress-relateret, og hun fik besked på at tage fri.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Men selvom hun har prøvet at blive ramt af stress, så er hun blevet bedre til at håndtere arbejdsmængde. Det fortæller hun i et nyt interview.

– Det kom bare snigende. Men nu passer jeg på. Jeg bliver ikke stresset mere – klappen går ikke ned. Jeg føler, at jeg er et godt sted i mit liv. Jeg er heldig. Jeg har ingen væsentlige skavanker, og så længe jeg kan bevæge mig og huske mine replikker, har jeg ingen planer om gå på pension, siger Kirsten Lehfeldt til Ekstra Bladet.

Kirsten Lehfeldt er gift med kollegaen Stig Hoffmeyer og sammen har de datteren Mille Lehfeldt, der er gået i forældrenes fodspor og ligeledes blevet skuespiller.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Kirsten Lehfeldt alt det bedste fremover.

Exit mobile version