Efter kritiken om at kæresten stjal fokus: Her er Holger Runes ærlige svar

Tennis-stjernen Holger Rune er røget ud af Nordic Open, og nu svarer han på, hvorvidt kæresten Caroline Donzella har med hans fiasko at gøre.

Der er ikke mere at komme efter for tennis-stjernen Holger Rune i Nordic Open, for han har forladt turneringen allerede i anden runde.

Den danske stjerne led nederlag til Miomir Kecmanovic, og det bliver dermed hans ottende nederlag i de seneste ni kampe.

I onsdagens kamp vandt serberen Miomir Kecmanovic kampen med cifrene 6-7, 2-6, og det gør med al sandsynlighed, at Holger Rune ryger ned ad ATP-ranglisten.

Kæresten fik skylden

Nederlaget kan desværre komme til at have store konsekvenser, for han mister nemlig sine point fra sidste års fine resultat.

Holger Rune
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Holger Rune er nyforelsket i den italienske model Caroline Donzella, og hun har fået skylden for, at hun lige nu leverer dårlige resultater på tennisbanen.

– Mit resultat er ingens skyld. Det er min egen skyld. Man kan ikke skyde skylden på andre – så kunne jeg bebrejde hele verden. Det har absolut intet at gøre med hende, siger han til Expressen.

Holger Rune har tiltro

Sidste år vandt Holger Rune faktisk Stockholm Open, men trods nederlaget meldte Holger Rune dog efter sin seneste kamp ud, at han mærkede sit spil bedres.

– Jeg mærkede mig selv og mit spil bedre i dag, end jeg har gjort et stykke tid, så nu er jeg sikker på, at jeg kan lave de sidste justeringer og afslutte året stærkt, har Holger Rune skrevet på sin Instagram-profil.

Se billedet herunder eller klik her.

Vi krydser for, at Holger Rune kommer stærkt tilbage!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!