Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Efter ‘Sommerdahl’: Det skal Peter Mygind nu

Det bliver en periode med nye oplevelser og en masse familietid for skuespilleren.

Det er både glædeligt og ærgerligt, når det er sommer i vores skønne land.

De seneste mange år har det betydet, at en ny sæson af ‘Sommerdahl’ har fået premiere, men som vi ved, så har alt godt en ende, og dermed har det også betydet, at vi har måttet tage afsked med serien igen.

Den populære serie har nået fantastiske højder. Serien bliver sendt i flere lande og set af flere millioner af seere verden over.

En stor del af succesen kan man takke hovedrolleindehaveren Peter Mygind for.

Til Newsner har han tidligere fortalt, at succesen har resulteret i, at der er riv i ham, og journalister fra eksempelvis Tyskland har kørt hele vejen til Danmark for at tale med ham.

Selv journalister fra Grækenland har efterspurgt interviews med vores danske stjerne.

Skuespilleren nyder da også succesen og håber, at han kan få lov til at fortsætte med at lave ‘Sommerdahl’ i mange år endnu.

I disse dage har han været travlt optaget med at filme til den kommende sæson 6, men inden længe står den altså på sommerferie.

Selvom Peter Mygind elsker at tilbringe sommeren i Helsingør, så har han også planer om at besøge en anden populær del af landet, og så skal han faktisk også en tur til udlandet.

Artiklen fortsætter under billedet…

Pressemøde på “Sommerdahl” Peter Mygind

Skal prøve noget nyt

I et interview med Newsner fortæller Peter, at han i år skal prøve noget helt nyt. Turen i år går nemlig til et særligt land i Balkan.

– Vi skal til Albanien. Min søn har en ven, der har været i Albanien, som siger, at der er fantastisk, så vi skal for første gang til et land, vi aldrig har været før i Europa, så vi tager til Albanien. Det glæder vi os til, lyder det med et smil fra skuespilleren.

Det er dog ikke kun solrige Albanien, som familien skal til. De har nemlig også planer om at besøge Danmarks helt egen solskinsø.

Peter Mygind fortæller, at de også skal et smut forbi Bornholm, som de også elsker.

Der er ingen tvivl om, hvor meget Peter elsker familielivet og særligt livet som farfar. Det har han tidligere sat ord på i et interview med Newsner, som du kan læse herunder.

Hvor lyder det bare skønt, Peter.

Lad os ønske Peter og familien en rigtig god sommer i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen, så flere kan skrive til ham.