Efter Stig Rossen valgte at trække stikket: Her er hans nye ord om fremtiden

Interview med sanger og skuespiller Stig Rossen. Tirsdag 10. august 2021.

Det kom som et chok for mange, da musicalstjernen over dem alle her i landet valgte at trække stikket. Nu sætter Stig Rossen flere ord på den drøm, som han har valgt at forfølge.

Stig Rossen har gennem årtier stået som den helt store musicalstjerne her i Danmark, men har også optrådt i mange andre lande.

Gennem karrieren har især rollen som Jean Valjean i ‘Les Miserables’ været en, som Stig Rossen har spillet mange gange. Faktisk har han spillet den rolle mere end 1500 gange i ti forskellige lande.

Men i slutningen af oktober lød det store overraskelse, at Stig Rossen trækker stikket. Til næste år skal han spille kongen i ‘Askepot – The Musical’, og det bliver den sidste musical, som den 61-årige sanger medvirker i. Han har nemlig en drøm om at søge andre veje indenfor skuespillet såsom film og tv.

Over Ekstra Bladet åbner han nu lidt mere op for, hvordan det bliver at starte forfra på en ny karriere.

Begynder helt forfra

For efter i mange år at have stået forrest, når der skulle deles roller ud, så bliver det noget helt andet, når Stig Rossen vil forsøge sig i film- og tv-branchen.

– Det bliver vildt spændende at skulle begynde helt forfra på en ny karriere. Jeg skal vænne mig til at være ‘den lille’ – den uerfarne, og jeg skal vænne mig til at få et nej til en casting. Og guderne skal vide, at jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har fået et nej i forbindelse med en rolle. Så det bliver virkelig noget nyt at begynde i en branche, hvor jeg kan bruge det, jeg faktisk er uddannet til på Guildhall School of Music and Drama i London – nemlig det rene skuespil, siger han til Ekstra Bladet.

Men selvom Stig Rossen ikke længere selv skal stå på scenen i musicals, når han har optrådt i ‘Askepot – The Musical’, så er han stadig glad for branchen. Det fortalte han samtidigt med, at han annoncerede i en pressemeddelelse, at han ville stoppe som musicalskuespiller.

– Jeg har en stor kærlighed til musicals og vil fortsat følge mine gode kollegaer tæt, men for mit vedkommende er det tid til at afsøge andre veje inden for skuespillet såsom film og tv. Og så bliver der måske også lidt mere tid til mine mange koncerter. Det ser jeg frem til, udtaler han.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Stig Rossen alt det bedste fremover.

Exit mobile version