Efter stor rygoperation: Jørgen Leth deler nyt om helbredet

Efter en omfattende rygoperation fortæller Jørgen Leth nu, at går fremad for hans helbred.

Det har ikke ligefrem været godt nyt på helbredsfronten, som den tidligere cykel-kommentator Jørgen Leth har kunnet dele på det seneste, men nu blæser der nye vinde.

Efter en stor operation kan han heldigvis dele godt nyt på helbredsfronten, og er desuden vendt tilbage til offentligheden.

Det var tilbage i februar, at Jørgen Leth blev opereret i sin ryg, og han har altså haft nogle måneder til at komme sig efterfølgende.

– Du kan se, at jeg har svært ved at holde balancen, så derfor holder jeg fast her, men ellers så går det meget godt. Det går fremad, siger Jørgen Leth til B.T.

Alderen trykker

For et par år siden blev Jørgen Leth ramt af en række blodpropper i lungerne, og før det var han indlagt med smerter i ryggen ud over, at han også er blevet opereret i hjernen.

Desuden er det mere besværligt for cykel-kommentatoren at bevæge sig rundt, så alderen trykker altså desværre på flere måder for 86-årige Jørgen Leth.

Op til operationen har han desuden måtte sidde ned, når han har deltaget i offentlige arrangementer på grund af smerterne i ryggen.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Jonas Vingegaard er favorit

Ud over rygoperationen har Jørgen Leth også været indlagt efter et fald, men nu glæder cykel-entusiasten blot til at følge med i årets Tour de France, hvor Jonas Vingegaard er favorit.

Jørgen Leth kommer dog ikke til at kommentere løbet i år, så han skal blot følge med bag skærmen derhjemme.

Hvor er det bare godt at høre, det går fremad!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!