Efter sygdom: Rufus Gifford deler stærke ord på sin bryllupsdag

Den amerikanske ambassadør i Danmark Rufus Gifford ses her med sin partner Stephen DeVincent i ambassadørboligen Rydhave i Charlottenlund hvor parret to imod herboende amerikanske statsborgere.

Rufus Giffords mand Stephen DeVincent blev i august hasteindlagt, og tidligere på året var han gennem en stor hjerteoperation. Nu deler Rufus Gifford nogle stærke ord til sin mand på deres bryllupsdag efter et hårdt år.

Det sidste år har Rufus Giffords mand været hårdt ramt, når det kommer til helbredet. I januar var Stephen DeVincent gennem en otte timer lang hjerteoperation, og Rufus Gifford omtalte tiden omkring operationen som den hårdeste i sit liv.

Siden var der desværre flere tilbageslag, men nu har parret ramt en særlig dag. De har nemlig kunne fejre otte års bryllupsdag, og i den forbindelse har Rufus Gifford delt nogle stærke ord til sin mand.

Rufus Gifford var i perioden 2013 til 2017 ambassadør i Danmark, og gennem sin tid her fik han et særligt forhold til vores lille land. Faktisk så særligt, at da parret blev gift i 2015 foregik det i Danmark.

Sidste år har været en test

I går kunne parret fejre otte års bryllupsdag, og i den forbindelse har Rufus Gifford lavet et opslag til sin elskede mand. Her kommer han ikke bare ind på deres kærlighed, men også hvordan det sidste år har været ramt af hårde perioder.

– Det vigtigste øjeblik i mit liv. For 8 år siden. Kære Stephen, det sidste år har været en test, men jeg er kun komplet, når jeg er sammen med dig, skriver han til et billede af parret fra deres store dag og fortsætter:

– “I medgang og modgang indtil døden skiller jer ad”, siger de. Og det må du hellere tro på. Tillykke med bryllupsdagen. For evigt, skriver han i opslaget.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Rufus Gifford og Stephen DeVincent tillykke med bryllupsdagen.

Exit mobile version