Ekspert blæst bagover af Wozniackis niveau: Her er hans rosende ord om tennisstjernen

Wozzy

Caroline Wozniacki. Foto: Corey Sipkin/AFP/Ritzau Scanpix

Eksperten har kun rosende ord til den tidligere verdensetter.

De danskere, der ikke sad klistret til skærmen i nat, kunne vågne op til en fantastisk sportsnyhed.

Her stod det nemlig klart, at Caroline Wozniacki i den grad er vendt tilbage til tennissporten.

Efter en stensikker sejr over den russiske teenager Tatiana Prozorova, så stod hun nu over for sin største udfordring, siden hun annoncerede sit comeback tidligere i år.

Her mødte hun nemlig tjekkiske Petra Kvitova, der både har stået i finalen ved Grand Slam-turneringen Australian Open, og så har hun tidligere vundet Wimbledon hele to gange samt de afsluttende Tour Finals.

Hun har også en fin statistik mod netop Caroline Wozniacki, men det var danskeren fuldstændig ligeglad med, da hun først trådte ind på banen.

Her beviste danskeren nemlig, at hun er rejst til New York for at vinde, og at hun ikke blot har gjort comeback for at spille noget hyggetennis.

Wozzy spillede en fantastisk kamp, hvor hun blandt andet holdt hovedet koldt i en tiebreak, så hun kunne hive et flot resultat hjem med cifrene, 5-7, 6-7.

Det er derfor, jeg er tilbage

Det var også en lykkelig Caroline, der tog til pressemøde efterfølgende.

– Det er en fantastisk sejr, der giver en masse selvtillid. At jeg kan spille lige op med Petra og vinde, det betyder meget. Men jeg har altid haft troen på det. Det er grunden til, at jeg er tilbage, udtalte hun.

Sejren kom efter skuffende resultater ved turneringerne i Montréal og Cincinnati, hvor hun røg ud i henholdsvis 2. og 1. runde.

Derfor er det også en masse ros, der nu kommer fra TV 2 Sports tennisekspert Peter Bastiansen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Caroline Wozniacki. Foto: Corey Sipkin/AFP/Ritzau Scanpix

Det tegner rigtig godt for fremtiden

I et interview med netop TV 2 Sport lægger han ikke skjul på, hvad vi lige har været vidner til.

– Vi har set i de sidste par turneringer, at hun har haft svært ved at afgøre det. Hun har været lidt rusten – har ikke servet så godt og haft problemer med sin forhånd. I dag så vi den Caroline, der har været nummer 1 i verden og har vundet en Grand Slam-turnering. Hun var sikker, tålmodig og løbestærk. Og hun vandt de vigtige point. Det tegner rigtigt godt for fremtiden, lyder de rosende ord fra eksperten.

Til mediet kalder han endvidere Carolines præstation for det rene eventyr. Det er nemlig vildt at tænke på, at Caroline ikke har spillet professionel tennis i over tre år, og nu står hun klar til kamp i 3. runde ved en Grand Slam-turnering.

Næste udfordring bliver en af de lokale. Her skal hun nemlig møde amerikanske Jennifer Brady.

Hvad tænker du om ekspertens ord og Carolines præstation? Del dit svar i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Exit mobile version