Foto: Brian Lichtenstein/DR

Eksperterne gik imod Katrines ønske i ‘Gift ved første blik’: Derfor var hun presset over det

I andet afsnit af ‘Gift ved første blik’ bliver Katrine Pørtner Karlsen gift med Nicolas Rockland. Hun havde haft flere ønsker til en kommende partner, men en af de vigtige ønsker valgte eksperterne at se bort fra.

Når deltagerne siger “ja” til at blive gift i DR-succesen ‘Gift ved første blik’, så kender de ikke deres kommende ægtefælle. Dermed kan de blive sat sammen med en person, de selv ville have sorteret fra af den ene eller anden årsag.

Hvad end det er udseende, personlighed eller hvor en person bor, så har de fleste en idé om, hvad de gerne vil have i en partner.

Gennem årene har danskerne kunne se kærligheden spire frem mellem forskellige par, og der var ofte været en ting eller to ved deres udvalgte, som de har skulle vænne sig til.

I afsnit to kan man se, at Katrine Pørtner Karlsen har et godt førstehåndsindtryk af Nicolas Rockland, som hun bliver gift med.

Men nu skriver Billed-Bladet, at eksperterne valgte at se bort fra et stort ønske, som Katrine havde til sin kommende mand.

Var en smule presset

For mens Katrine bor i Skørping, så bor hendes nye mand i Aarhus – hvilket er mere end en time væk fra, hvor Katrine bor.

– Jeg skal være ærlig at sige, at det var jeg en lille smule presset over, for det var en af de ting, jeg havde sagt til eksperterne – at jeg ikke ville over en time væk, fordi jeg godt kunne gætte, at det ville blive besværligt for livet og forløbet. Mit ønskescenarie havde været en kortere distance, men nu var vi kommet så langt, og så skulle vi ikke stoppe det for det kvarters ekstra kørsel. Så må vi se, hvad der sker, og så må vi se, om det er den store kærlighed – og så skal det jo ikke komme an på den afstand, siger hun til Billed-Bladet.

I dette års udgave af ‘Gift ved første blik’ bliver fem par gift med hinanden første gang, de møder hinanden.

Her skal de gennem eksperimentet ikke bare opleve en bryllupsdag og bryllupsferie, men de skal også forsøge at bygge en hverdag op med deres nye ægtefælle, så de kan finde ud af, om kærligheden er der eller ej.

Hvorvidt Katrine og Nicolas samt de andre par bliver sammen med man følge med i de kommende afsnit af ‘Gift ved første blik’ for at se.

Du kan se ‘Gift ved første blik’ torsdag klokken 20:00 eller på DRTV.

Hvad tænker du om årets par i ‘Gift ved første blik’? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.