Ellen Nybo har haft sidste vagt på TV 2 Vejret: Det skal hun bruge tiden på nu

Interview med vejrvært Ellen Nybo Ellen Nybo

Efter elleve år havde Ellen Nybo torsdag sin sidste vagt på TV 2 Vejret. Nu skal hun forme en ny vej i arbejdslivet.

Det kom som et chok for mange, da Ellen Nybo i august meddelte, at hun ville forlade TV 2 Vejret. I 11 år har hun smilende sørget for, at danskerne har kendt til vejret i landet.

– Beslutningen har bestemt ikke været nem. Den har været fyldt med tårer, tvivl og vemod, for det er mange gode, sjove og spændende år af mit arbejdsliv samt fantastiske kollegaer, jeg nu siger farvel til, lød det i et Instagram-opslag fra den populære vejrvært.

Beslutningen var blevet truffet allerede i maj, selvom den først kom offentligt frem i august.

– Jeg har valgt at stoppe i forbindelse med en omstrukturering af Nyhederne, som også påvirker TV 2 Vejret. Det har gjort beslutningen mindre svær, for dels har jeg kunne søge en frivillig fratrædelse, dels føles timingen helt rigtig – noget nyt skal bygges op på Vejret og mens jeg flyver fra reden, står mine seje, kompetente vejrkollegaer klar til at levere topklasse vejr- og klimaformidling, fortalte hun.

Torsdag var det så sidste vagt for Ellen Nybo, og det har fået hende til tasterne.

Skal tænke over tilværelse

For mange er det særligt, at skulle stoppe et sted efter mange år, og sådan var det også for Ellen Nybo, der lavede et opslag på Instagram efter sin sidste vagt.

– Sluttede igår som jeg allerhelst ville; nemlig ude i vejret ved Vejrbilen og med overvældende mange søde hilsner og tilkendegivelser på min vej. Tak til alle jer, der har skrevet, også her på IG, skriver hun i opslaget. Her har hun lagt både billeder og video op fra sin tid hos TV 2 Vejret.

Hvad der præcis skal ske i hendes arbejdsliv nu, skal hun til at forme.

– Nu glæder jeg mig til at få lidt tid til at tænke over tilværelsen og så småt forme en ny vej i arbejdslivet, skriver Ellen Nybo.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Ellen Nybo alt det bedste fremover.

Exit mobile version