Elvira Pitzners far chokeret over nye detaljer i sagen: “Det er jo et overgreb”

Elvira Pitzner er lige nu tilbageholdt i Dubai efter at være blevet fængslet, og hendes far Hans Helmgaard Kristiansen er rystet over detaljerne i sagen.

Det er en sag, der lige nu ryster Danmark, hvor diamant-datteren Elvira Pitzner lige nu er tilbageholdt i Dubai efter en fængsling.

Hendes mor Katerina Pitzner har netop besøgt Dubai for at se, om hun kan gøre noget for datteren, der i sin tid blev fængslet for utroskab.

Hun er nu rejst hjem efter at have afsløret rystende detaljer om sin datters fængsling, og at hun blandt andet måtte klæde sig nøgen og undersøges i alle kropsåbninger.

Frihed blev frarøvet

Nu reagerer Elvira Pitzners far, Hans Helmgaard Kristiansen, også i sagen, og han er rystet over den behandling, hans datter har fået.

– Det er jo et overgreb. Både fysisk og psykisk. Og så tror jeg slet ikke, folk forstår, hvordan det er at få taget sin frihed på den måde, som Elvira har. Det er lige til PTSD, siger han til Ekstra Bladet.

Lige nu er Hans Helmgaard Kristiansen bekymret for, at hans datter for altid vil være påvirket af varetægtfængslingen, fængslingen og tilbageholdelsen i Dubai.

Elvira Pitzner
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Mænd ødelægger kvinder

Samtidig har Elvira Pitzners mor Katerina Pitzner delt ærlige ord om, hvad hendes datter har oplevet under sin fængsling.

– Vi er oppe imod et system i en stat, der giver mænd våben mod kvinder, der kan ødelægge dem for altid. Her anerkender man ikke kvinders ret til frihed og ligeværdighed, skriver hun på Instagram.

Se billedet herunder eller klik her.

Varme tanker til familien!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!