Esben Dalgaard fejrer fødselsdag: Tog datteren med på særlig morgentur

Skuespilleren Esben Dalgaard har lavet morgenradio på sin fødselsdag, og da det var hans fødselsdag, tog han datteren Alberte med på arbejde.

Det er en skøn sommerdag for skuespilleren Esben Dalgaard, der i dag kan fejre sin 48-års fødselsdag men som ikke brugte dagen til at holde fri.

Tværtimod tog han tidligt i morges turen til Nordfyn fra København, hvor han skulle lave morgenradio for P4, og her tog han sin 12-årige datter Alberte med på tur.

Esben Dalgaard har dog endnu ikke modtaget gaver i anledning af sin særlige dag ud over, at datteren havde bagt nogle små pandekager til ham på turen.

Esben Dalgaard
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Forældre kommer

Desuden havde producenten af morgenradioen lavede wienerschnitzel, og det bekom også skuespilleren rigtig vel, men han ser selvfølgelig frem til at lægge lidt ekstra i fejringen senere.

– Mine forældre kommer senere, og så skal vi spise kage. Jeg regner da også med, at vi skal have noget mad i aften, men jeg skal jo arbejde igen i morgen, hvor jeg skal møde lidt halvtidligt, siger Esben Dalgaard til Newsner Danmark.

Esben Dalgaard har to døtre på henholdsvis 19 og 12 år, og han synes, det er fint, der er lidt forskel mellem børnenes fødselsdage og de voksnes fødselsdage.

Hilsner er vel modtaget

Dog kunne skuespilleren måske formode, at der falder et par boksershorts eller et strømpe-par af til ham senere på dagen.

Skuespilleren har selvfølgelig også modtaget et væld af skønne hilsner i anledningen af sin dag, som han sætter stor pris på, og han har ingen krise over dagen.

– I morges måtte jeg reelt spørge Alberte om min alder. Jeg går enormt lidt op i de tal. Jeg har det skidegodt og synes, det er sjovt at lave radio, og der er kommet mere kog i kedlen i branchen, så jeg har også fået mere at lave, siger Esben Dalgaard.

Telefoner lægges væk

Nu ser han snart frem til sommerferie, hvor han skal en tur til Christiansø med familien, hvor han har lejet et hus igennem Skuespillerforbundet, som de skal bo i.

– Her forsøger vi at lægge telefonerne væk ligesom i ‘Shaolin’ og bare nyde vores tid på den måde. I stedet vil vi forsøge at kigge på vandet, svømme med en sæl og bare komme ned i det gear, siger Esben Dalgaard.

Efter sommerferien kan skuespilleren også se frem til flere opgaver blandt andet en fed rolle i en TV-serie, og han understreger da også, at det med at være skuespiller er det, han allerhelst vil.

Vi ønsker Esben Dalgaard stort tillykke med fødselsdagen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!