Esben Dalgaard i smertefuldt styrt: ‘Det gør sygt ondt’

Skuespilleren var forleden i et uheld indenfor hjemmets fire vægge, som har resulteret i, at han nu går med krykker.

Den 45-årige skuespiller Esben Dalgaard, som vi især kender fra ‘Tinka og julekalenderen’, tv-serien ‘Hånd i hånd’ og Netflix-hittet ‘Kastanjemanden’, var over Store bededagsferien i et uheldigt styrt hjemme i privaten, som har betydet, at hans ene fod nu er alvorligt skadet.

Til Newsner fortæller han, at uheldet skete, da han mindst ventede det, og egentlig bare skulle ordne noget praktisk:

– Jeg skulle i kælderen og bore et klapbord op. Da jeg skulle ud af udestuen og ned i kælderen, hoppede jeg lynhurtigt i et par af min datters Crocks (en form for badetøfler, red.). Tre trin før jeg var nede, snublede jeg og faldt med fuld vægt hen over anklen, fortæller skuespiller og familiefar Esben Dalgaard til Newsner og fortsætter:

– Den er ikke brækket, men er kraftigt forstuvet og svulmet enormt op og gør sygt ondt. Altså da det skete var det klart en ud af kroppen oplevelse. Wow! Lidt et rush faktisk!

På en række billeder af hans fod ses det tydeligt, at den er både lilla og meget hævet.

image0.jpeg
Foto: Privat
image0.jpeg
Foto: Privat

Lidt bøvlet med krykker

I dag, mandag, er skuespilleren humpet på krykker ud til optagelser til familieserien ‘Felix og Åmanden’, som han spiller med i:

– Sidder på optagelse nu, så det er en smule bøvlet på krykker. Men altså det ‘går’, lyder det kækt fra skuespilleren, som altså trods omstændighederne er ved godt mod.

Han fortæller, at han sørger for at holde foden løftet i vejret så meget som muligt, og at hævelsen allerede nu er faldet markant.

image1.jpeg
Foto: Privat

Til konfirmation med krykker

I et opslag på sin Instagram har skuespilleren i går delt et par billeder fra en konfirmation, som han var gæst til i weekenden.

På trods af smerter i foden dukkede han veloplagt op til den store dag, og på det ene billede ses han storsmilende ved siden af sin hustru, Charlotte mens han løfter den ene krykke i vejret.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

På det næste billedes ses han i fuld færd med den klassiske ‘slå søm i’-leg.

– Konfirmation på krykker! Så hyggeligt. Og man kan sagtens “hamre” alligevel!, skriver han til billederne og slutter af med at ønske konfirmanden tillykke.

Tryk på pilen til højre på opslaget nedenfor, for at se begge billeder.

Av! Det ser ikke for godt ud!

Vi ønsker Esben Dalgaard rigtig god bedring i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!