Foto: Afp7 Vía Europa Press/AP/Ritzau Scanpix

Fantastisk nyhed: Caroline Wozniacki får wildcard til OL

Så kan de danske tennisfans godt begynde at glæde sig ekstra meget til OL. Dansk Tennis Forbund skriver nu, at Caroline Wozniacki skal til OL.

Dermed kommer Danmark til at sende tre danske tennisspillere til OL, da Holger Rune og Clara Tauson allerede er kvalificerede.

Siden Caroline Wozniacki vendte tilbage til tennisverdenens toparenaer, så har danskerens mål været at komme med til OL.

De sidste par måneder har det store spørgsmål så været, om det lykkes den 33-årige tennisspiller at komme med. Nu bekræfter Dansk Tennis Forbund i en pressemeddelelse, at Caroline Wozniacki skal med, når OL afholdes i Paris.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Afp7 Vía Europa Press/AP/Ritzau Scanpix

Har fået et wildcard

Mens det i onsdags kom frem, at Holger Rune og Clara Tauson havde kvalificeret sig til OL gennem deres ranglisteplacering, så er Caroline Wozniacki kvalificeret på en af de to pladser, der er reserveret til tidligere grand slam-vindere.

Mens det er første gang, at hendes to unge kollegaer skal til OL, så er det fjerde gang, at Caroline Wozniancki skal forsvare den danske ære.

Hos Dansk Tennisforbund er der stor glæde over, at hele tre spillere skal repræsentere Danmark.

– Dansk tennis står historisk stærkt, og det bliver understreget af, at vi får tre spillere med til OL. Jeg ved, hvor stort et mål OL har været for Caroline, så det var en fornøjelse at kunne overbringe hende den glædelige nyhed om hendes kvalifikation, siger sportschef i Dansk Tennis Forbund, Jens Anker Andersen i pressemeddelelesen.

OL holdes i år i Paris. Tennisturneringen kommer til at blive spillet på Roland Garros-anlæg. Tennisfans vil hurtigt genkende det sted, da det er her, der lige er blevet afholdt French Open.

OL i Paris starter den 26. juli og slutter den 11. august.

Sikke en fantastisk nyhed! Nu hjælpes vi ad med at ønske Caroline Wozniacki tillykke og held og lykke til både hende og Holger Rune og Clara Tauson til OL.