Foto: Les Kaner/BAM/Ritzau Scanpix

Fantastisk nyhed: Nu starter prins Joachim på job

Det kom som et chok for mange, da Kongehuset offentliggjorde beskeden om, at prins Joachim var blevet indlagt med en blodprop i hjernen under sin ferie i Frankrig.

Heldigvis kom der hurtigt en ny meddelelse om, at prins Joachim var blevet udskrevet fra hospitalet, da han var i bedring, men havde brug for ro til at komme sig helt.

Hurtigt rejste spørgsmålet sig om, hvorvidt prins Joachim kunne starte på sit nye job som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris, et spørgsmål som ikke blev mindre, da hoffet offentliggjorde, at hans jobstart var udskudt. Men nu har Kongehuset været ude med en positiv besked om prins Joachims første arbejdsdag.

Siden 51-årige prins Joachim i juli måned blev ramt af en blodprop i hjernen, har han brugt tiden på at slappe af, så han kunne komme sig helt. Det betød blandt andet, at han blev nødt til at udskyde sin jobstart som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris, hvor han skulle have startet 1. september.

Men nu er Kongehuset ude med en ny besked omkring prinsens jobstart. Da det kom frem, at prins Joachims jobstart måtte udskydes, lød det fra Kongehuset, at planen stadig var, at prins Joachim skulle begynde i september.

Foto: Les Kaner/BAM/Ritzau Scanpix

– Prins Joachim er i fortsat bedring og glæder sig til i løbet af september at påbegynde sin nye funktion som forsvarsattaché, udtalte Kongehuset dengang til Ritzau ifølge DR.

Og første dag på arbejdet kommer stadig til at blive i september, det fremgår af en ny pressemeddelelse fra Kongehuset.

Her inviterer de pressen til fotografering foran Den Danske Ambassade i Paris fredag den 18. september i anledningen af prins Joachims jobstart.

Da prins Joachim blev ramt af blodproppen opholdt han sig på Château de Cayx sammen med sin hustru, prinsesse Marie, og sine børn. I den første tid efter udskrivelsen fra hospitalet kom den 51-årige prins til hægterne på slottet, hvor kronprins Frederik besøgte ham. Men de vendte tilbage til Paris, hvor de bor til dagligt, da prins Joachims to yngste børn skulle starte i skole igen.

Sikke en dejlig nyhed, at prins Joachim er så frisk igen, at han er klar til at starte på sit nye arbejde. Del for at ønske prinsen held og lykke med det nye job!