Finn Nørbygaard efter skilsmissen: Her er hans ord om livet som single

Komiker Finn Nørbygaard er blevet skilt fra Hanne Nielsen efter 14 års ægteskab, og nu fortæller han, at han nyder livet som single.

I mange år har komikeren Finn Nørbygaards kærlighedsliv været ganske turbulent, men sidste år besluttede han og ekskonen Hanne at gå hvert til sit.

De to har været gift igennem 14 år, og de har gået fra hinanden et par gange tidligere, men nu var beslutningen altså endelig.

I dag er komikeren single, og det passer ham ganske udmærket, for han har travlt med at holde foredrag samt sit arbejde som psykoterapeut, hvilket er en efteruddannelse, han har taget.

– Jeg er stadig single, men nu må vi se. Jeg er åben, tager en dag ad gangen, og glæder mig over, at det går godt. Jeg er faktisk lige præcis, hvor jeg skal være, siger han til nytomkendte.dk.

Eventyr er forude

Finn Nørbygaard har til gengæld indstillet sin karriere som skuespiller og komiker, men han afslører, at han næste år skal lave en workshop for det danske beredskab.

Komikeren har da også beskrevet, at han nyder livet med sine sønner og den terapeutiske efteruddannelse, han er i gang med at tage.

– Og sidst er det min beslutning om at blive skilt. Det var en god beslutning, en sund beslutning, som skulle til, har Finn Nørbygaard tidligere udtalt til Jyllands-Posten.

Finn Noerbygaard
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Ægteskabet knirkede

I forbindelse med IT Factory-skandalen, hvor komikeren led økonomisk skibbrud, knirkede det også i ægteskabet med Hanne Nielsen.

De to fandt dog tilbage til hinanden, gik fra hinanden endnu engang – indtil de altså sidste år smed håndklædet i ringen.

Hvor er det skønne ord fra Finn Nørbygaard!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!