Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Flemming Krølls svære ord om helbredet: Har mistet endnu en tå

Den 69-årige skuespiller kæmper med helbredet og har nu mistet endnu en tå.

Som skuespiller har Flemming Krøll bragt smil og latter frem hos mange danskere gennem årene. Han har stået på de skrå brædder ved flere store teatre i Danmark, men det er især hans arbejde med flere revyer, som har sat ham på Danmarkskortet.

Han har blandt andet stået i spidsen for Nykøbing F. Revyen og Rottefælden.

Men alt er langt fra lutter smil hos Flemming Krøll i disse dage.

Privat kæmper han med diabetes-relateret åreforkalkning, som har skabt flere problemer. Over ugebladet HER&NU fortæller entertaineren, at han har mistet endnu en tå på grund af problemerne med helbredet.

Har mistet endnu en tå

Overfor ugebladet sætter han ord på, hvordan det går med helbredet.

– Det går fremad. Men det går langsomt. Jeg har lige været på Bispebjerg Hospital. De tog en tå til. Den første røg i marts. Jeg har ingen smerter. På grund af sygdommen var jeg i forvejen så godt som følelsesløs i foden i forvejen, fortæller Flemming Krøll til HER&NU.

Udover han har mistet endnu en tå, så kæmper han med et sår, som ikke vil hele. Derfor får han skiftet forbinding hver anden dag. Såret har han kæmpet med i flere måneder, men nu er der mere positive ord fra Flemming Krøll i forhold til såret.

– Jeg har været på penicillin siden den første operation i marts. Det smadrer maven. Men det har været nødvendigt, fordi der har været hul helt ind til knoglen. Men i dag sagde hun for første gang, at hun ikke kunne se ben mere, så det var en god melding, siger Flemming Krøll til Ekstra Bladet.

Selvom det kan lyde meget smertefyldt med et åbent sår, så kan Flemming Krøll fortælle, at han ikke er plaget af smerter.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Flemming Krøll alt det bedste fremover.