Frank fra ‘Gift ved første blik’ afslører: Derfor var min søn ikke med til brylluppet

Der manglede en vigtig person, da Frank Schytte og Anette Winkler Bauer blev gift i DR-programmet ‘Gift ved første blik’. Nu afslører Frank, hvorfor sønnen ikke var med til den store dag.

Lige for tiden kan danskerne følge med i ‘Gift ved første blik’, hvor 10 modige danskere bliver gift med personer, som de aldrig har mødt før.

Torsdag aften ruller det tredje afsnit over skærmen, og de fem par er alle blevet gift. Over de kommende afsnit kan seerne se, hvordan bryllupsrejse og forsøget på at skabe en fælles hverdag går for de udvalgte par.

Da de fem par gav hinanden deres ja, var de omgivet af venner og familie. Men en vigtig person manglede ved brylluppet mellem Frank Schytte og Anette Winkler Bauer. Nu sætter Frank ifølge HER&NU ord på, hvorfor sønnen ikke var med til den store dag.

Derfor var sønnen ikke med

Hvis man medvirker i ‘Gift ved første blik’, så siger man også ja til at have et kamera i hælene i en periode. Og det var lige præcis kameraerne, som den unge mand ikke bryder sig om. Han havde ikke lyst til at blive optaget.

– Min søn sagde, kort fortalt: “Jeg elsker dig far, jeg håber, at det bliver godt, men jeg synes, at det er lidt underligt,” siger Frank til HER&NU.

I programmet kan man se, at Franks datter til gengæld er med til brylluppet. Her nævner hun, at det er mærkeligt, at det ikke er hendes mor, som Frank står og siger ja til.

Og det er ikke den eneste gang, at datteren har udtalt sig om forholdet. For nyligt uddybede hun sin reaktion i programmet.

Hvordan det kommer til at gå Fran og Anette og de andre par kan man se i programmet ‘Gift ved første blik’.

‘Gift ved første blik’ kan ses på DR 1 torsdag klokken 20:00 eller på DR TV.

Hvad mener du om den beslutning? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.

Exit mobile version