Geggo åbner op om sin barndom: Linse pressede mig til tv

Stephanie ‘Geggo’ Karma Salvarli er kendt fra ‘Familien på Bryggen’ fortæller nu, at det ikke var med hendes gode vilje at hun er blevet et ansigt på tv.

– Det er med ro i både mave og sind at jeg kan ånde ud, og sige at vi i familien har taget en fælles beslutning om at holde pause med at filme ‘Familien fra Bryggen’.

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Sådan skrev Geggo i et opslag på Instagram, da det blev officielt tilbage i maj måned, at familien ville tage en pause fra at lave optagelser til det populære program.

Geggo var bare 20 år gammel, da realityprogrammet først dukkede op på danskernes tv-skærme og i dag er hun 31 år.

En mor uden grænser

Tilgengæld er det ikke helt slut med tv for tv-darlingen, som netop nu er aktuel i ‘Til middag hos’.

Her åbner hun op overfor sine gæster om sin barndom og opvækst på Bryggen og fortæller også om mor Linse, der sad meget i fængsel og havde en noget løs tilgang til børneopdragelse.

Geggo fortæller blandt andet, hvordan hun som en teenager uden styr på tilværelsen måtte vokse op på tv mod sin vilje, mens hele Danmark har fulgt med i både kærester og personlig udvikling gennem 19 sæsoner.

– De første to sæsoner, der havde jeg ikke lyst til at være med. Slet ikke. Det var slet ikke mig. Det var mors program. Jeg prøvede at sætte en grænse. Jeg prøvede at sige: ”Jeg har ikke lyst til at være med”. Men med al respekt, så har min mor ikke så mange grænser generelt. Så jeg tror, hun havde det sådan: ”Det er fedt, det her, det vil du gerne”. Og sådan har det egentlig været gennem hele mit liv, siger Geggo i programmet.

Du kan se Geggo i Til middag hos” på TV 3 klokken 20 eller lige nu på Viaplay.