George Clooneys ekskone Talia Balsam om stjernens opførsel

George Clooneys ekskone Talia Balsam taler ud om stjernens opførsel

George Clooney var gift med skuespillerkollegaen Talia Balsam i slutningen af 1990’erne. Efter skilsmissen fortalte hun til People, hvad hun egentlig mener om Hollywood-stjernen og eksmanden.

George Clooney, 63, har i årtier været en af Hollywoods største og mest populære filmstjerner. Han har opnået stjernestatus med succeser som “Ocean’s Eleven”-filmserien og især hans rolle som lægen Doug Ross i tv-serien “Skadestuen”.

Skuespilleren er også politisk interesseret og har udtrykt sin støtte til den tidligere præsident Barack Obama. Og det er meget tydeligt, at han foretrækker Demokraternes præsidentkandidat, også i år.

Støtter Kamala Harris

Clooney har offentligt bakket op om Kamala Harris i hendes bestræbelser på at besejre Donald Trump ved præsidentvalget senere på året.

– Vi er alle så glade for at gøre alt, hvad vi kan for at støtte vicepræsident Harris i hendes historiske stræben, sagde Clooney til CNN, ifølge CBS News.

Clooney er også FN-ambassadør og er blevet kåret som “Verdens mest sexede mand” ikke bare én, men to gange af magasinet People. Dette med ni års mellemrum: i 1997 og igen i 2006.

George Clooneys er gift med Amal – 17 år yngre jurist

Hollywoodstjernen har siden 2014 været gift med den britisk-libanesiske jurist Amal Clooney, 46. Tre år senere kom parrets tvillinger til verden. Selvom han tidligere troede, at ægteskab og familieliv ikke var noget for ham.

– Jeg tænkte: “Jeg skal aldrig giftes. Jeg skal ikke have børn,” sagde han til magasinet GQ i 2020, ifølge Us Weekly, og fortsatte:

– Jeg skal arbejde, jeg har fantastiske venner, mit liv er komplet, jeg har det godt. Og jeg vidste ikke, hvor tomt det var, før jeg mødte Amal.

Ekskonen Talia Balsams ord om George Clooney

Før dette var Clooney gift med skuespillerkollegaen Talia Balsam. De blev gift i 1989, men blev skilt i 1993.

Talia kom også videre efter skilsmissen. Hun er nu gift med Hollywood-skuespilleren John Slattery, 62, kendt fra tv-serier som “Mad Men”. Den seneste film med Balsam på rollelisten udkom sidste år: dramaet “Late Bloomers”.

– Jeg er gift, meget lykkeligt gift, nu. Jeg vil sige, at skilsmisse, brud og at være et skilsmissebarn – alle disse ting er altid meget udfordrende. Og jeg tror, det er det, der gør dette så universelt, sagde Talia i et interview med People i 2016.

Hun fortalte også om, hvordan hun ser på sin eksmand, George Clooney – og hun havde kun gode ting at sige.

– Absolut, George er charmerende. Han forbliver charmerende. Jeg har arbejdet med ham, siger Balsam til People.

Exit mobile version