Foto: Jonas Olufson / Ritzau Scanpix

Glædelig nyhed i kongefamilien: Prinsesse Athena går i storebrors fodspor

Den bare syvårige prinsesse får sig noget af en oplevelse, når hun på torsdag går i sin storebrors fodspor.

Prins Joachim er kendt for at have benzin i blodet. Han er ikke bare glad for at kigge på flotte biler, men også for at deltage i flere billøb, blandt andet Classic Race i Aarhus, hvor han har deltaget mange gange.

Han har ofte haft sine børn med, prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena, men i år kommer den lille pige til at få en mere aktiv rolle end tidligere. For hvor hun mest har set på bilerne og oplevet sin far deltage i racet, så skal hun i år selv ud på vejene.

Prinsesse Athena skal nemlig deltage i sæbekasseløbet, når Classic Race Aarhus indledes med det traditionelle løb. Det skriver Stiften.dk. Løbet foregår på torsdag, og hun er ikke den første af prins Joachims børn som deltager i løbet.

Faktisk har alle tre af prins Joachims sønner deltaget i løbet, hvor man ikke bare kan deltage som fører, men også som “motor”, hvor man giver fart til sæbekassebilen. Prins Joachim har også flere gange ageret “motor” til løbet.

Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Henrik og prinsesse Athena til premiere på Lego filmen 2.

Dermed går prinsesse Athena i både i sine brødres og fars fodspor, når hun på torsdag skal deltage i løbet. Om der er andre fra den royale familie som deltager i løbet i år, er ikke meldt offentligt ud. Men det er før set, at flere medlemmer af familien har deltaget på samme tid. Til gengæld vil prins Joachim deltage i 65-klassen i sin Ford Lotus Cortina.

Det lyder til, at prins Joachim og familien får en rigtig sjov dag! Har du selv prøvet at køre sæbekasseløb? Kommenter gerne i kommentarfeltet på Facebook.