Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Godt nyt fra Melvin: ‘Der er ikke mere tumor tilbage’

Efter en god nyhed om, at den 29-årige Melvin Kakooza skulle være barselsvikar som x-factor vært, mens Sofie Linde skulle passe sin nyfødte datter, endte det hele pludseligt og dramatisk for standup-komikeren.

Han havde over længere tid døjet med en dunkende hovedpine, som ikke bare var forårsaget af en stresset livsstil.

Kort tid efter var han og alle danskere chokerede over nyheden om, at han måtte droppe værtstjansen, da han skulle opereres for en tumor i hjernen.

Han havde nemlig, ifølge DR , en seks centimeter lang og tre centimeter bred tumor i hjernen.

I en ny podcast serie for DR ‘Sig noget sjovt’ fortæller han om, hvordan situationen har påvirket ham siden:

– Når du bliver ramt af sådan noget, så reflekterer du rigtig meget over, hvad du bruger din tid på, og hvor du er på vej hen, fortæller Melvin Kakooza nu i DR-podcasten.

Melvin er blevet scannet

Melvin blev opereret tilbage i februar, og det var tydeligt, at operationen havde sat sine spor, for da han vågende, var han ikke i stand til at tale:

– Jeg har fået stor respekt for folk, der ikke kan tale. Oppe i hovedet er man jo helt klar, men man kan bare ikke få det ud. Det er jo vildt forfærdeligt, har Melvin tidligere udtalt.

Han har sidenhen fået det meget bedre og har nu været til en ny scanning.

Talkshowet “Michéles Meet’n’Greet” 2021 Melvin Kakooza

– Jeg har det rigtig, rigtig godt. Bedre end for nogle måneder siden. Og jeg har været ved lægen for at blive scannet og har fået at vide, at der ikke er mere tumor tilbage, siger han til DR.

Hvor er det en dejlig nyhed. Vi ønsker fortsat rigtig god bedring til den folkekære Melvin Kakooza!