Grev Nikolai er på Château de Cayx sammen med kæresten: Men han har også mødtes med en anden vigtig person

Count Nikolai of Monpezat , Benedikte Thoustrup Milan Fashion Week - Men S/S 2025 Giorgio Armani Fashion Show Front Row Milan, Italy 17th June 2024 ©SGPItalia id 131640_003 Not Exclusive

Sommerferiestemningen har ramt mange danskere. Det gælder også for grev Nikolai, der er taget et smut til Frankrig. Men den unge mand er ikke afsted alene.

I næste måned kan grev Nikolai fejre en stor milepæl. Her fylder den ældste af dronning Margrethes børnebørn 25 år.

Men inden den store fødselsdag venter, så nyder han i disse dage sommeren.

En stor del af sommeren har ikke budt på det varmeste vejr, selvom det ser ud til at sommervejret rammer vores lille land denne weekend.

Grev Nikolai har dog taget forskud på sommervejret, da han er taget til Château de Cayx i Sydfrankrig sammen med kæresten Benedikte Thoustrup.

Slotte blev købt i 1974 af dronning Margrethe og prins Henrik. Det er beliggende tæt på byen Cahors og ikke langt fra prins Henriks barndomshjem.

Gennem årene har den royale familie tilbragt mange skønne stunder på slottet, og i disse dage er det den unge generation, der har fornøjelsen af slottet.

Deler skønne billeder

Grev Nikolai har valgt at dele en række dejlige billeder fra turen. Han skriver blot “happy days” til billederne, hvor man kan se, at det gode vejr bliver værdsat, mens der bliver sejlet med venner, nydt skønne naturoplevelser og spist lækkert mad.

Og når nu de er på Château de Cayx er det jo helt naturligt, at der bliver nydt noget af familiens vin.

Afdøde prins Henrik gik meget op i slottets vinproduktion, men i 2015 bortforpagtede han produktionen. Det betyder, at vinen stadig bliver lavet, og den var på bordet den ene aften, da greven var på besøg.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Marco Erba/SIPA/Ritzau Scanpix

Men grev Nikolai er ikke den eneste fra søskendeflokken, som er draget udenlands for tiden.

På en story fra greven kan man se, at han har mødtes med sin bror Felix.

De har været en tur i bjergene i Andorra. Om grev Felix har været et smut med på familiens slot i Sydfrankrig fremgår ikke, men de to brødre ser ud til at hygge sig på deres tur.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske grev Nikolai god sommerferie.

Exit mobile version