Grevinde Alexandra hiver eksmanden Martin i retten: Vil have 5,5 millioner kroner

Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix OG Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nu sætter grevinde Alexandra foden ned og hiver sin eksmand Martin Jørgensen i retten for at få sine penge tilbage.

Grevinde Alexandra gør det nu klart – hun vil have sin eksmand Martin Jørgensen til at afdrage på det gældsbrev, han underskrev i forbindelse med eks-parrets skilsmisse i 2015.

På det tidspunkt blev der aftalt, at Martin Jørgensen med tiden skulle begynde at afdrage på gælden. Og den tid mener grevinde Alexandra er inde nu. Det skriver Her og Nu.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix OG Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Blev skilt for syv år siden

Tilbage i 2015 blev grevinde Alexandra og Martin Jørgensen skilt. Og i den forbindelse blev der aftalt, at Martin Jørgensen i tiden efter skilsmissen skulle begynde at afdrage på sin milliongæld til hende.

Gælden opstod, da parret stadig var sammen. Her overførte Martin Jørgensen penge fra grevinde Alexandras konto og over til sin egen.

Pengene skulle ifølge ham bruges til investeringer. Men ifølge Her og Nu blev der ikke foretaget nogen investeringer. Det resulterede i parrets skilsmisse og en milliongæld oveni det.

Hiver eksmanden i retten

Der er nu gået syv år siden parret blev skilt, og flere gange har Martin Jørgensen ifølge Her og Nu fået besked om at møde op i retten. Men han er udeblevet.

Nu sætter grevinde Alexandra derfor foden ned og hiver sin eksmand Martin Jørgensen i rettet for at få sine – rundt regnet – 5,5 millioner kroner tilbage.

Ingen af parterne har ifølge Her og Nu ville udtale sig om sagen. Fra grevinde Alexandras pr-agent, Helle von Wildenrath Løvgreen, er beskeden klar.

– Det er for privat, siger hun ifølge Her og Nu.

Her og Nu oplyser, at et retsmøde i sagen om gældsbrevet finder sted i næste uge.

Læs også: Grevinde Alexandra i sorg: Mor er død

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version