Hans Otto Bisgaard udgiver selvbiografi: Nu sætter han rørende ord på sønnens død

Den tidligere radiovært Hans Otto Bisgaard har udgivet en bog om sit liv, der har rummet mest godt men også viste sig fra sin sorte side, da sønnen Jeppe døde alt for tidligt.

Der er nok at tage fat på, når man skal beskrive radioværten Hans Otto Bisgaards lange liv både bag mikrofonen men også i privaten.

Men skyggesiden af livet ramte ham i den grad, da han mistede sønnen Jeppe Bisgaard, der døde af kræft tilbage i 2018.

En sorg, der aldrig vil forsvinde, og den fylder da også meget i hans nye bog, hvor han deler ud af sine sorger og glæder.

Hans Otto Bisgaard
Foto: Nicolai Lorenzen/Ritzau Scanpix

Nuet er bedst

Jeppe Bisgaard døde i en alder af kun 47 år, efter han var blevet ramt af en kræftsvulst i hjernen, og 78-årige Hans Otto Bisgaard tøver ikke med at beskrive ham som et “vidunderbarn”.

– Lige bortset fra Jeppes død og min kone sygdom, så har det alt sammen været fantastisk. Man skal leve i nuet, og jeg har haft held til at bringe mig derhen, hvor nuet er bedst, siger han i et stort interview med BILLED-BLADET.

Hans Otto Bisgaards hustru Hanne har nemlig været alvorligt kræftsyg igennem halvandet år, og hun døjer stadig med eftervirkningerne af behandlingsforløbet.

Tiderne blev svære

Men bortset fra det føler den pensionerede radiovært, at han har haft et skønt liv lige fra den tidlige barndom i Middelfart til sit virke i radio- og TV-branchen.

Her har tilfældighederne spillet ind for, at det er gået, som det er, og selv om det efterhånden blev sværere tider i mediebranchen, så har han sørget for at holde humøret højt.

Selv gik Hans Otto Bisgaard på pension tilbage i 2017, og han savner slet ikke rampelyset, for han og hustruen har valgt at leve et stille liv.

Forhold er godt

Samtidig har han også stået sin kone bi, mens hun har været igennem kræftbehandlingen sammen med ægteparrets datter Mette Marie.

Heldigvis er radioværten godt gift, for han og Hanne er gode til at give hinanden plads, og de stod i den grad også sammen, mens de plejede sønnen under hans sygdomsforløb.

De er gode til at hygge sig sammen – blandt andet ved at tage i sommerhus, og Hans Otto Bisgaard dyrker sine egne interesser med at læse og høre noget god musik.

Radio-legenden lægger ikke skjul på, at livet stadig er “vidunderligt”, og at han ikke tænker så meget over, at han nu nærmer sig de 80 år med hastige skridt.

Stærke og sårbare ord fra en skøn radiovært!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!