Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Heick-familien på scenen for første gang i 38 år: ‘Kom og syng med’

I aften optræder Annette Heick sammen med sin mor og far, Hilda og Keld Heick. Det sker på Plænen i Tivoli.

For første gang i 38 år står hele familien-Heick på scenen sammen. Det skriver Annette Heick på sin Instagram-profil.

Sammen skal familien optræde med sang i Tivoli, og de opfordrer alle til at komme og synge med.

Tidligere på året afslørede Hilda og Keld Heick, at duoen ville trappe ned fra musikscenen og nyde livet.

– Vi skal i hvert fald tænke på at skære ned. Vi vil lave meget mindre og måske også slutte helt af. Vi vil jo pokkers gerne have tid til at rejse og nyde livet lidt. Det ville være ærgerligt at gå hen og dø og så slet ikke nå alt det, vi gerne vil, sagde Keld Heick i et interview med Billed Bladet i februar.

Keld og Hilda Heick er begge 75 år gamle, og siden 1981 har parret turneret i hele Danmark, hvor de har optrådt med deres sange sammen.

Som noget nyt optræder duoen i aften sammen med datteren Annette Heick. Det er en nyhed, som Heick-fans har kunnet vente på i 38 år.

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Annette Heick optræder i aften som sangerinde, men hun er en kvinde med mange talenter. Foruden at være sangerinde, er hun både tv-vært, journalist, tegnefilmsdubber og forfatter. 

Hun er kendt for at have mange bolde i luften, og i sidste år kunne hun mærke, at det store arbejdspres var ved at få hende helt ned med nakken.

På grund af presset valgte Annette Heick på det tidspunkt at gå ned i gear, så hun kunne komme sig og være der for sin mand og deres to sønner.

Det er i aften fra klokken 19:00 til 20:00, at du kan høre Annette Heick sammen med sin mor og far, Hilda og Keld Heick på Plænen i Tivoli.

Sikke en fantastisk nyhed!

Del din begejstring i kommentarsporet under artiklen på Facebook.