Her fanges Jonas Vingegaard på kamera: Kærligt øjeblik med gravide Trine og lille Frida

Der blev uddelt varme kys til Jonas Vingegaard, inden han drog ud på anden etape af Tour de France søndag.

Det havde været længe undervejs, men kort før Tour de Frances begyndelse i lørdags, kunne danske Jonas Vingegaard melde sig klar til start.

Det skete på bagkant af et alvorligt styrt under Baskerlandet Rundt tilbage i starten af april, hvor Jonas Vingegaard efterfølgende har været indlagt.

Jonas Vingegaard har, inden Tour de France startede understreget, at han ikke er favorit til at vinde løbet taget i betragtning, hvad han har været igennem.

Kort før starten på årets løb kunne Jonas Vingegaard desuden meddele, at han og hustruen Trine Vingegaard skal være forældre for anden gang.

Trine venter sig

Og selvfølgelig stod både Trine og lille Frida klar til at sende Jonas Vingegaard afsted på bedste maner, da han kørte ud på anden etape søndag.

I forbindelse med holdpræsentationen forud for Tour de France kunne man da også tydeligt se, at Trine Vingegaard venter sit andet barn.

Efter anden etape udtalte Visma-holdet, at de ikke var blevet overrasket, hvis Jonas Vingegaard havde smidt sekunder, men han var derimod i stand til at holde konkurrenten Tadej Pogacar stangen.

– Vi vidste, at denne etape passede Pogacar rigtigt godt, og vi havde nærmest kalkuleret med at tabe tid, om ikke andet så nogle bonussekunder. Det var godt for, at de var blevet fordelt, da favoritgruppen kom til mål, siger sportsdirektør Grischa Niermann til B.T.

Jonas Vingegaard
Foto: Gianluca Ricci/SIPA/Ritzau Scanpix

Tidstab blev undgået

Jonas Vingegaard var i stand til at reagere på konkurrentens angreb, og det var rigtig godt for holdet, og sportsdirektøren understreger, at Jonas Vingegaard så godt ud på cyklen og var stærk.

Nu kan den danske stjerne se tilbage på en weekend med to vanskelige etaper, hvor han helt lykkedes med at undgå tidstab.

Lige nu er Tadej Pogacar dog i den gule førertrøje, men Jonas Vingegaard har samme tid som rivalen, men sloveneren indledte dog et stærkt angreb.

Rytterne kører i bjerge

Tour de France er først lige begyndt, men Team Visma er tilfredse med formen på den danske rytter. Nu venter der en forholdsvis flad etape mandag, der er til sprinternes fordel.

Næste mulighed for en duel mellem bjergrytterne kommer i morgen, hvor rytterne kører ind i Frankrig og skal bestige det store bjerg Col du Galibier, hvilket bliver en meget hård etape.

Hvor er det bare skønt at se Jonas Vingegaard med familien!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!