Hoffets nye udtalelse om Mette-Marit: “På grund af Kronprinsessens helbred…”

Bare én dag efter chokbeskeden måtte kronprinsessen aflyse et officielt besøg.

Planen var, at kronprinseparret sammen skulle have besøgt en bydel, politi og skole i Søndre Nordstrand i Oslo, men sådan gik det ikke og kronprins Haakon måtte stille op alene.

Kronprinsen blev naturligvis mødt af pressen den dag – og sygdommen blev det helt store tema. Kronprinsen udtalte bland andet, at han oplevede megen opbakning fra det norske folk.

Aktuel med specielt bog-arrangement

Nu har det norske kongehus udsendt en officiel melding om, hvordan det går med kronprinsesse Mette-Marit i forbindelse med, at hun er aktuel med det, der på norsk kaldes “bokbane” i maj. Det kan ovesættes til ‘bogbane’ på dansk og er et kulturelt og litterært program, hvor hun skal tage T-banen rundt og møde kendte forfattere.

– Jeg glæder mig meget til at dele læseglæden via bogbanen og til at præsentere gode forfattere og talentfulde artister, siger kronprinsesse Mette-Marit i en pressemeddelelse.

Ifølge kongehusets besked vil bogbanen især have fokus på unge læsere i alderen 15-25 år.

Hoffets nye udtalelse om Mette-Marit

I forbindelse med nyheden om bogbanen har hoffet også udsendt en opdatering på Mette-Marits helbred.

– På grund af Kronprinsessens helbred vil hendes deltagelse sandsynligvis blive noget reduceret sammenlignet med tidligere litteraturtog, oplyser kommunikationschef Guri Varpe til VG.

Tidligere har Mette-Marit selv stået for de fleste af interviewene, som har fundet sted under sådanne arrangementer, men på grund af helbredstilstanden bliver det anderledes i år. Det bliver den kendte norske P3 vært Silje Nordnes, som har fået jobbet.

I år skal kronprins Haakon også være med.

Så flot at kronprinsessen skal lave dette! Hun holder sig virkelig i gang, selvom hun kæmper med helbredet.

En dygtig repræsentant for Norge og den norske royale familie.

Synes godt om og del, hvis du også vil sende varme tanker til Mette-Marit!

Exit mobile version