Holger Rune om at spille med Caroline Wozniacki: “Jeg er klar, hvis hun er”

Holger

Holger Rune. Foto: Tolga Akmen/EPA/Ritzau Scanpix

Vi kan få en rigtig drømmeduo at se ved OL til næste år.

Selvom du er verdens 6. bedste tennisspiller og Danmarks bedste mandlige tennisspiller nogensinde, så kan man stadig godt blive ramt af en god omgang begejstring.

Det har nemlig tydeligt kunnet mærkes, efter det kom frem, at Danmarks tennisdarling nummer ét, Caroline Wozniacki, gør comeback på kvindernes professionelle tennistour, WTA.

Det afslørede hun selv i sidste uge i et opslag på Instagram.

– I løbet af de seneste tre år, hvor jeg har været væk fra sporten, har jeg indhentet den tid, jeg ikke fik med min familie. Jeg blev mor, og nu har jeg to smukke børn, som jeg er taknemmelig for. Men jeg har stadig mål, som jeg ønsker at opnå. Jeg vil vise mine børn, at du kan forfølge dine drømme uanset din alder eller rolle. Vi har besluttet som familie, at det er tid. Jeg vender tilbage for at spille, og jeg kan slet ikke vente!

Sådan lød det i opslaget, hvortil hun også delte et uddrag fra en Vogueartiklen, hvori der stod, at hun blandt andet skal spille med i Grand Slam turneringen US Open til august.

Tror på endnu en Grand Slam-triumf

Caroline Wozniacki møder dog ikke kun op for at kigge på de andre stjerner. I comebackinterviewet med magasinet fortæller danskeren, at hun selv er overbevist om, at hun kan vinde en Grand Slam mere.

– Er jeg nervøs? Egentlig ikke. Jeg kommer tilbage til noget, jeg elsker. Ja, jeg bliver nervøs før en kamp. Det er jeg okay med. Kan jeg vinde US Open? Det tror jeg. Kan jeg vinde Australian Open? Det tror jeg. Det er derfor, jeg gør det, og så må vi se, hvad der sker, lyder det i interviewet.

For nylig blev Carolines store drøm også afsløret.

Artiklen fortsætter under billedet…

Holger Rune. Foto: Tolga Akmen/EPA/Ritzau Scanpix

Det kunne være rigtig sjovt

Til B.T. fortalte hendes bror, Patrik, at Caroline har øjnene rettet mod OL, der ligger næste år.

– Der ligger et OL i Paris næste år, som hun lurer på. Det eneste, hun mangler, er en medalje ved et OL.

Her nævnte Patrik også, at danske Holger Rune er en del af Wozzys plan. Der vil nemlig være gode muligheder for Danmark, hvis Holger og Caroline spiller mixeddouble sammen.

Nyheden er selvfølgelig nået hele vejen frem til Holger Rune, og han er på ingen måde afvisende… tværtimod.

– Det kunne være rigtig sjovt. Jeg er klar, hvis hun er klar, lyder det fra Holger Rune, skriver Ritzau.

Ifølge mediet fortæller danskeren også, at han glæder sig til at se Caroline i aktion igen, og at han tror rigtig meget på hende.

Hvad tænker du om at se Holger Rune og Caroline Wozniacki spille mixeddouble ved OL til næste år? Del dine tanker i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Exit mobile version