Holger Rune spiller fantastisk: Nu modtager han rosende ord fra Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki roser brandvarme Holger Rune.

Tennisfeberen raser i Danmark og det skyldes alt sammen vores to stjerneskud Clara Tauson og Holger Rune, hvor særligt sidstnævnte har oplevet kæmpe succes det seneste år.

Holger Rune nåede sidste år kvartfinalen i Grand Slam-turnering French Open og senere samme år blev det til en fantastisk sejr over legenden Novak Djokovic i Masters 1000-turneringen Paris Open.

Derfor har der været kæmpe fokus på danskeren og alt tyder altså på, at talentet ikke har fjernet foden fra speederen.

Efter et skuffende nederlag i Australian Open er det blevet til en semifinale ved Mexican Open og en sejr i München ved Bavarian Open.

Hertil er det blevet til to 2. pladser i Masters 1000-turneringerne i Monte Carlo og Rom.

De fantastiske resultater har sikret, at Holger Rune lige nu nyder tilværelsen som verdens 6. bedste tennisspiller på mændenes rangliste, hvilket er det højeste i historien.

Men selvom Holger har givet den gas, så har der ikke været tid til at slappe af. Han er lige nu aktuel i dette års French Open, hvor han mandag skal i aktion mod argentinske Francisco Cerundolo, når der kæmpes om en plads i kvartfinalen.

Følger med fra sidelinjen

Og selvom vi er mange danskere, der troligt hepper på Holger foran tv-skærmene herhjemme, så er der en anden særlig person, som også lige nu følger med helt tæt på fra sidelinjen i Paris.

Når man ser på ranglisten, er der nemlig kun én dansker, der har været bedre placeret og det er selvfølgelig Caroline Wozniacki.

Hun nåede nemlig at sidde på toppen som verdens bedste i hele 71 uger, hvortil hun også løftede et Grand Slam-trofæ i 2018, da hun vandt Australian Open.

Wozniacki er selv i Frankrig, da hun selv er med i en opvisningsturnering, hvor flere tidligere spillere deltager.

I den forbindelse var flere mødt op for at se hende træne søndag, hvor hun sendte nogle fine ord Holger Runes vej.

Artiklen fortsætter under billedet…

Holger
Holger Rune og Caroline Wozniacki. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix / Jamie Lamor Thompson / Shutterstock.com/

Har gjort det godt

– Jeg har fulgt rigtig meget med i Holgers karriere, fordi han har gjort det så godt. Jeg synes, det er så fedt. Han har så godt et gåpåmod og træner hårdt, fordi han så gerne vil det. Jeg har altid haft rigtig god kontakt med Holger, så det er kun fedt, udtalte hun til flere danske journalister, skriver TV 2 Sport.

Hertil kunne mediet også dele et billede af det glædelige gensyn mellem Holger og Caroline, da de mødtes på træningsanlægget søndag.

Ifølge mediet delte Caroline også nogle positive ord om Clara Tauson, som hun også tror på, hvis hun altså formår at holde sig skadesfri i fremtiden.

Hvor er det nogle fine ord, Caroline. Lad os ønske Holger Rune held og lykke i kommentarsporet og del også meget gerne artiklen.

Exit mobile version