Holger Rune viser kærligheden frem: Hånd i hånd med kæresten på sød video

Holger Vitus N¯dskov Rune, tennisspiller, bosat i Monaco.

Fans i hele verden er vant til at se tennis-esset Holger Rune svinge med ketcheren på banen, men lige nu sker der også andre positive ting i Holger Runes liv.

Den 20-årige danske tennisspiller Holger Rune har gennem sin karriere imponeret flere tenniseksperter og bliver af mange omtalt som det navn, man skal holde øje med i fremtiden.

Lige nu er han nummer fire på verdensranglisten, og selvom han imponerer på de forskellige typer underlag, når han giver den gas til turneringerne, så har han også haft tid til at forfølge kærligheden. Han har nemlig fundet sammen med Caroline Donzella. Hun bor i Monaco, og er til dagligt CEO i ejendomsfirmaet Monte Carlo. Derudover arbejder den unge kvinde som model.

I et nyt opslag fra weekenden delte Holger Rune en række billeder og videoer. Her kan man på den ene video se Caroline Donzella hånd i hånd med Holger Rune, mens hun laver et stort luftkys til kameraet.

I kommentarfeltet skriver Caroline Donzella “Love you (elsker dig, red.)” til Holger Runes opslag.

Mor bekræfter

Men selvom Holger Rune ikke direkte bekræfter det glade nyhed i opslaget, da man sagtens kan gå en tur med en veninde i hånden, så bekræfter hans mor og manager, at hun har fået en ny svigerdatter.

– Jeg tænker, alle havde det ret kraftigt på fornemmelsen allerede, skriver Aneke Rune, i en sms til B.T. 

Du kan se hans opslag herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Holger Rune tillykke med kærligheden!

Exit mobile version