Foto: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com og Neale Cousland / Shutterstock.com

I dag gør Caroline Wozniacki comeback: Her er Holger Runes ærlige ord

Den 20-årige tennisstjerne Holger Rune er lige nu i Canada for at deltage i Masters 1000-turnering i Toronto, og han har kun positive ting at sige om Caroline Wozniacki, der i dag får comeback i tennisverdenen.

Caroline Wozniacki står overfor et comeback af de helt store, når hun i dag tirsdag stævner ud i turneringen Masters 1000 i Toronto i Canada.

Hun forlod den store tennisscene i starten af 2020, men efter hun har været væk fra sporten og i mellemtiden har fået to børn, har hun genfundet gnisten. Udover turneringen i Toronto skal hun senere på måneden deltage i US Open.

Op til turneringen trænede hun i sidste uge med den danske tennisstjerne Holger Rune. Han havde kun positive ting at sige om hende, da han var til pressekonference forud for sin egen deltagelse i turneringen.

Her blev han spurgt ind til landsmanden, og han var ikke nærig med rosende ord til Caroline Wozniacki.

Hun bliver farlig

På pressekonferencen kunne han afsløre, at hun overhovedet ikke missede bolden. Ifølge ham er hun ikke tilbage for hyggens skyld, men vil derimod noget med sit spil.

– Jeg var overrasket over, at hun spillede så godt, men hun er meget målrettet, når hun går efter noget. Så jeg er sikker på, at hun kommer til at gøre det godt, siger Holger Rune og uddyber:

– Det er selvfølgelig anderledes at komme tilbage og spille kampe efter så lang tid væk. Der er nerver på, men når hun kommer i gang, så tror jeg, at hun bliver farlig, siger Rune.

Da Caroline Wozniacki meddelte, at hun vente tilbage, begyndte snakken hurtigt at gå om, hvorvidt de to danske tennisstjerner skulle til OL sammen. Hvad fremtiden bliver, ved ingen endnu, men Holger Rune er klar på at svinge ketcheren sammen med Caroline Wozniacki.

– Det ville være rigtig sejt. Jeg kan virkelig godt lide hende som person og som spiller. Så det ville være den perfekte mix-double for mig til OL næste år, og jeg håber, vi kan få det til at lykkedes.

I sidste uge trænede Caroline Wozniacki og Holger Rune som sagt sammen, og efterfølgende delte den danske tennislegende et par billeder fra træningen på Instagram.

Du kan se billederne herunder eller ved at trykke HER.

Hvordan tror du, at Caroline Wozniacki klarer den, når hun vender tilbage til tennissporten? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.